Børn,  børnetøj,  Shopping

Midseason sale hos Lille Figaro – til drenge, piger og mor

Der er så mange ting, der frister hos Lille Figaro lige nu. De har 30 % udsalg på alt tøj og alle sko, så det er virkelig muligt at gøre nogle gode køb. Rabatten får I ved at skrive “MIDSEASON” i komentarfeltet, hvorefter den fratrækkes manuelt. Jeg har samlet mine favoritter herunder

 photo Downloads1-1.jpg

 1. Angulus vinterstøvler // 2. Soft Gallery quiltet denimskjorte // 2. Poppy Rose Gilbert striktrøje // 4. Popupshop Army vinterjakke // 5. Petit by Sofie Schnoor “A” t-shirt // Mini Rodini star sweatshirt //
 photo Downloads2.jpg

1. Angulus quiltet vinterstøvle // 2. Soft gallery Afia dress // 3. MarMar Copenhagen leggings //4. Soft Gallery Lila Dress  //5. Soft Gallery leopard shorts // 6. Gudrun & Gudrun silke/bomulds sweat (fås i flere farver) // 7.  Poppy Rose Andrea cardigan // 8. Soft Gallery Silke sweat //

 photo Downloads3.jpg

1.  Soft Gallery Mani Short // 2. Kokoon oversize shirt dress // 3. Kokoon Mikado jacket // 4. Soft Gallery snow leopard ella shirt // 5. Soft Gallery Susi dress

Jeg drømmer om nummer 3 fra Kokoon. Den måtte så gerne være en del af mit klædeskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *