Bolig,  Børn,  Shopping

Udsalg på Ferm Living, Kähler, Seventy Tree og mange flere

Lige nu holder By & My udsalg og alle varer i shoppen er sat ned med hele 30% til og med på søndag d. 1 december. Så der er rig mulighed for at købe fantastiske julegaver eller bare glæde sig selv.  Vi taler altså om udsalg på Ferm Living, Liebe, Pernille Corydon, Seventy Tree, House Doctor og Kähler.

Man skal bare skrive jul2013 i kommentarfeltet, og så trækker de rabatten manuelt. Herunder er nogle af de ting, der frister MEGET til både mig selv og til børneværelset.Udsalg på Ferm Living

Lampe Ferm Living // Hus Ferm Living // Pude Ferm Living // Poster Seventy Tree

udsalg fermForklæde Ferm Living // Øreringe Pernille Corydon // Love Song vase Kähler // House Doctor opbevaring //Ferm living lysestage // Porcelænsskål Ferm Living // Greb/knage Liebe // Liebe svaler //

 

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *