Sommertøj udsalg - piger

♥ Prinsesse for en dag ♥

prinsesseFor et par uger siden var vi inviteret til premiere på Sofia den Første i Disneybutikken på Strøget. Dagen stod i prinsessernes tegn og man måtte meget gerne komme udklædt til lejligheden. Endelig fik jeg lokket Vega i den smukke kjole jeg gav hende i fødselsdagsgave, og hun var simpelthen SÅ fin! Hun var lidt betuttet da vi kom, som I måske kan fornemme, men da først hun så de überskønne kager, så var alt godt.

prinsesseF og Trutten har bondet til de sidste par events vi har været til, så de fandt hurtigt sammen, da de skulle se filmen. Det er altså ret hyggeligt. Filmen var god og børnene var ret optaget af den. De taler meget om prinsesse Sofia, og jeg overvejer, om vi skal købe dvd’en. Eller måske venter vi, og håber at den kommer på Netflix. Det er lidt nemmere.

Efter filmen tog vi på Cafe Kys og spiste nachos og drak smoothies, inden vi drog hjemad. Vega var så heldig at vinde en kuffert med Sofia den Første på. Så hun var lykkelig, da vi gik der fra.

Vegas jakke er fra Ticket to Heaven og kan købes her

prinsesseVegas jakke er fra Ticket to Heaven og kan købes her

(affiliatelink)


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommertøj udsalg - piger