Uncategorized

Playmobil rykker ud – brandstation og biler

Plamobil brandstation
playmobil brandstation

 photo blog1_zps84nahtno.jpgNu er PLAYMOBIL klar med en spritny og komplet brandstation. PLAYMOBIL brandmænd er parate til at rykke ud, når branden raser og flammerne er høje og ustyrlige. Det nye tema er spækket med seje aktionsprægede detaljer, der bidrager til fantasifuld leg, hvor børn kan hjælpe PLAYMOBIL brandmændene med at få de farlige flammer under kontrol. Blå blink, udrykning, brandalarm, brandmandsstang og vandpumpe sørger for at skabe den helt rette stemning hjemme i stuen.

Med den beskrivelse var det slet ikke en mulighed at takke nej til at teste Playmobils nye serie af legetøj! Hvilke børn elsker ikke brandstationstemaet? Og for jer, som har fulgt med længe, kommer det nok heller ikke som en overraskelse, at vi generelt er glade for Playmobil herhjemme.

Børnene blev helt ekstatiske, da de så de to store pakker, som bare ventede på at blive pakket ud og samlet, da de ankom med posten i sidste uge. Heldigvis er de helt okay med at deles om det, og de samlede det sammen med deres far, hvilket der kom et par hyggelige familietimer ud af.

Siden det blev samlet i weekenden, er der blevet leget med det sammen med deres andet Playmobil, og de har nærmest bygget en stor park af Playmobilting i stuen. Det må være helt fantastisk for dem (knap så fantastisk for os, at det står i stuen haha!). Der har været legekammerater på besøg i weekenden, og de blev ret imponerede over samlingen. Til dato, er brandstationstemaet det mest populære hos børnene af de ting, de har fra Playmobil.

Playmobil brandstationstema henvender sig til børn fra 4 år og er at finde i butikkerne nu. Produkterne forhandles i de større legetøjskæder og på www.playmobil.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *