Babyudstyr shop amok - barnevogn og seng på plads

Tanker om hårde nætter med baby

babybay babysengNoget af det hårdeste ved at få børn har for mig været den manglende søvn. Jeg har før jeg fik børn talt om at være træt, men det er absolut INGENTING sammenlignet med den træthed, der følger med, når man får babyer, som vågner utallige gange hver nat.

Da vi fik Vega tog T faktisk over efter to måneder,  fordi jeg havde så svært ved at falde i søvn igen, at hun nåede at vågne til næste amning, før jeg var i drømmeland. Og Folke sov på det tidspunkt heller ikke igennem, så jeg var efterhånden godt brugt. Jeg kunne til sidst ikke hænge sammen, og derfor begyndte T at hente hende ved hver amning og bagefter ligge hende tilbage i vuggen for at få hende til at sove.

Den her gang vil jeg virkelig gerne have en Babybay seng. Den kan nemlig sættes til vores egen seng og tilpasses i højden, så man bare kan rulle hen og amme, og væk igen bagefter. Så behøver vi ikke at vække lillebror efter amningen for at lægge ham i egen seng. Det virker så smart, og jeg kender flere, der har været utroligt glade for den løsning om natten. Så det er lige nu den ene store ting, vi mangler og virkelig ønsker os. Herefter er det kun hyggekøbene som tøj osv., som kan komme løbende. Satser lidt på et godt januarudsalg til det formål 😉

Alternativet er at have dem i sin egen seng, hvilket vi også gjorde nogle gange, fordi jeg simpelthen faldt i søvn under amningen. Men jeg synes, at Babybay virker mere sikker, fordi vi ikke risikerer at rulle hen over ham i søvne. Det ville sikkert ikke ske, men jeg har det nu meget godt med at være på den sikre side.

Jer der er gravide – hvad har I af tanker omkring seng, når de er helt små? Og jer med børn – hvad gjorde I?

Indlægget indeholder affiliatelink


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

14 kommentarer

 • Signe

  Babybay brugt til 2 børn. Uundværlig da baby kan “slides” over i egen seng, og da mor ikke behøver at stige ud af egen seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   PRÆCIS 😀 Det er lige mine tanker Signe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er stadig naiv førstegangsfødende og regner med bare at havde vuggen stående ved siden af senge. Håber på at få en god vane med, at baby ikke skal ligge i sengen, bare så det ikke bliver en kamp, at få ham til at sove i vuggen. Måske jeg bliver klogere når jeg først har født 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det er jo også forskelligt. Jeg har bare meget svært ved at falde i søvn, når først jeg er vågnet, så leder efter en meget nem løsning 😀 Min store lå kun i sin egen seng til han var omkring de tre år. Men han er den dag i dag kæmpe tryghedsnarkoman og vil så gerne ligge hos os, hvis det stod til ham (snart syv år) Hvorimod min datter som lå meget tæt på os længe, hun har meget nemt ved at være alene på sit værelse om natten. Så jeg tænker det kommer meget an på, hvilket barn vi får 🙂 Hvor langt er du henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Vi har taget den ene side af en almindelig tremmeseng og har den stående helt op af vores seng, tilfældigt og heldigt passer den præcis i højden. Det er genialt, særligt når der er lidt større søskende som også kan finde på gerne at ville ligge mellem mor og far om natten, så kan baby alligevel ligge sikkert og godt og ikke risikere at blive klemt af tumlingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er nemlig en god løsning. Vores tremmeseng kan desværre ikke komme så højt op. Ellers havde jeg valgt den billige løsning også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mens Laurits var helt spæd skubbede vi tremmesengen helt op i mod vores seng, og så lå han imellem den og mig. Han var en lille tur henne og vende i egen seng, men er nu tilbage i dobbeltsengen. Nu er han så stor jeg godt tør have ham liggende i mellem os. Han vågner hver time, så er absolut mør efterhånden. Man kan også få de der smerte baby nests?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja de ser også fine ud, men jeg er i tvivl om man kan ligge behageligt og amme mens baby ligger i den der babynest. Og hvis først han skal løftes ind og ud, så går fidusen af. Vi prøvede også at have liften mellem os sidst, men det fungerede ikke helt så godt som jeg kunne håbe 🙂

   Og puuha jeg kan da godt forstå du er mør. Hver time!! Det er for sindssygt. Jeg håber for jer, at det snart vender <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja baby skal selvfølgelig løftes… Her var det ihvertfald godt at have ham ved siden af i starten 🙂 Jeg er meget mør, men selv sundhedsplejersken har “opgivet” os, så der er ikke så meget andet end at acceptere det er sådan lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til Lucas havde jeg en Leander vugge og den var jeg rigtig glad for. Men til næste baby vil jeg også have en Babybay. Det er simpelthen bare nemmere med de natamninger der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, ikke? De når gerne at vågne helt op, når de bliver båret tilbage (i hvert fald mine unger)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi havde Junoen stående helt op ad sengen – men det meste af tiden sov hun imellem os. Instinktivt kommer man ikke til at rulle henover baby (medmindre man er syg/medicineret eller påvirket af fx alkohol el.lign.) Men jeg tænker også at BabyBay er en god løsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Kan Junoen godt komme så højt op Stine? Ved du egentlig hvor mange højdeindstillinger den har? Og nej du har nok ret mht instinktet, men jeg synes bare jeg nogle gange er vågnet lige lovligt tæt op af V, da hun var spæd. Men måske er jeg netop vågnet, da jeg kom så tæt på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Junoen kan ikke indstilles i højden (måske kan de moderne udgaver, men vores er en original sag), men der er en kant på ca 10 cm mellem madras og op, så der er ingen risiko for at baby falder ud. Så der var lidt løften frem og tilbage, men lettere end med en lift med højere kanter, synes jeg. Og som sagt, så sov og sover Bean mellem os det meste af tiden. Stadigvæk.

   Jeg er sikker på, du er vågnet fordi du er kommet ‘for tæt’ på, men jeg synes til gengæld også enormt godt om BabyBay konceptet – eller de små tremmesenge fra fx IKEA, der kan det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyudstyr shop amok - barnevogn og seng på plads