Uncategorized

Smuk Cirkus Hein plakat med rabat

cirkus hein plakat circus heinJeg har tidligere vist den smukke rosa Cirkus Hein plakat, som jeg virkelig ønskede mig til min fødselsdag. Jeg nåede dog ikke at få fat i et af de få eksemplarer. Nu er den kommet i en smuk støvet grøn, og jeg har hapset den med det samme. Det bliver noget af Thomas’ og min julegave til hinanden, og så nøjes vi med en lille ekstra ting til hinanden, så der også er et overraskelsesmoment til juleaften.

Plakaten kan findes her, og I kan få 20% rabat indtil d. 7. december med rabatkoden “Bolig Magasinet”. Koden gælder i øvrigt også til webshoppen Cahetu, som har de skønneste ting til hjemmet. Ret fedt, hvis man står og skal købe julegave, at man allerede nu kan få rabat.

Indlægget indeholder affiliatelinks – læs mere nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *