Uncategorized

Nyt til pigeværelset

børneværelse pigeværelsetDet er vist ingen hemmelighed herinde, at vi er i gang med den helt store ny-inddeling af lejligheden. Det medfører også, at der skal laves nye fine børneværelser, og lige nu er det pigeværelset, som står først på listen. Det har ærligt talt hængt mig langt ud af halsen at have håndværkere og ombygningsprojekter i lejligheden nærmest uafbrudt siden januar. Det bliver SÅ godt, at vi nu kan se en ende på de store ting. Vega har det sidste lange stykke tid sovet på en madras på gulvet hos storebror, fordi der simpelthen var for støvet på hendes eget værelse pga. ombygningen. Hun trænger i den grad til at få sit eget rum igen. Og alt legetøjet skal rengøres, for det er så støvet det hele.

Vi har tegnet en masse tegninger over hendes værelse for at finde ud af, hvordan vi bedst kunne udnytte pladsen derinde. Først og fremmest tænker jeg opbevaring, opbevaring, opbevaring! Der er ofte meget rodet, og kasserne til fx alt endes Barbie har været til den lille side. Nu bliver antallet af kvadratmeter halveret, så opbevaring er højt prioriteret. Vi har tænkt os at køre i IKEA og få fat i både skabe og bænk fra deres STUVA-serie. Jeg har søgt på #stuva på både Pinterest (tjek i øvrigt lige alle de fine børneværelser ud her) og Instagram, og der er virkelig mange skønne løsninger.

Jeg glæder mig til at vise jer det, når det endeligt står klar. Indtil da sidder jeg og kigger på webshops for også at blive inspireret til pæne ting til pigeværelset (og børneværelser generelt)

På billedet kan I se en løsning, som minder lidt om det vi har tænkt os med skab og bænke. Og så har jeg fundet nogle eventyrlige hylder fra Djeco, som kunne være en god løsning til at få udnyttet noget vægplads til leg. Lammeskindet har hun ønsket sig længe. Faktisk lige siden hun opdagede, hvor bløde de var hos Think PR, som havde nogle skønne af slagsen liggende på gulvet. Så sådan et skal hun have på den ene bænk, så hun får sig et lille hyggehjørne.

Hylderne kan forresten findes her, her og her til i omegnen af 300 kr. Der er også nedenstående versioner, som er ret seje. Jeg er lige ved at tro, at Vega nok hellere vil have sørøverskibet (affiliatelinks).

børneværelse pigeværelsetbørneværelse pigeværelset

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *