familie

Gravid i 36. uge og weekend i provinsen

gravid uge 36
gravid uge 36I weekenden kørte vi til Fyn. Vi havde ikke været der, siden vi kørte derfra lige før nytår. Jeg skulle have overstået eksamen og de sidste arbejdsvagter, og det har været svært at sidde her i København, uden mulighed for at kigge forbi og sige hej til min mor og se min far. Men som gravid i 3. trimester og med alle de ting, jeg skulle nå for at kunne gå på barsel, besluttede jeg for at få de ting overstået, før vi tog tilbage.

Så vi pakkede bilen lørdag morgen og tog af sted. Det var godt at se min far igen, for sidst vi så ham, var vi alle i chok ovenpå hændelsen, og jeg blev svimmel, hver gang vi trådte ind på stuen. Det var meget svært og uvirkeligt at være vidne til. Nu kan jeg være derinde, og hans sår er helet, så han ligner en der bare sover, hvis man altså ser bort fra alt udstyret. Mange har været virkelig søde og spurgt ind til status, og der er desværre ikke så meget at fortælle andet end, at han desværre ikke er vågen endnu.

Det var ikke, hvad vi regnede med, men sådan er situationen desværre ofte med patienter i koma. Man kan ikke rigtig forudsige noget om forløbet, og pårørende venter i uvished i den tid, det står på, og det er ofte et skridt frem og to tilbage.

Vi brugte også weekenden til at se de venner, vi måtte aflyse med i juledagene, og det var rigtig rart. Søndag formiddag var vi hos min veninde Maria, som udover at servere dejlig kage og kaffe, forevigede min mave i 36. uge af min allersidste graviditet.

Vi sluttede af med en masse familieportrætter ved vandet, inden vi kørte tilbage til Odense for at se min far, før vi skulle tilbage til København. Det er guld værd med sådan nogle billeder, hvor vi alle er samlet. Maria tager så mange skønne billeder af hendes hjem og familie, og jeg kan anbefale jer at følge hende på Instagram @photobyxenia.

Nu vil jeg smutte på apoteket og få købt Lansinoh salve, så den ligger klar i tasken til hospitalet. Den er virkelig guld værd til den første periode med amning, så hvis I ikke allerede kender den, kan den klart anbefales – lige fra start!

gravid uge 36 petit by sofie schnoor gravid uge 36 petit by sofie schnoor

10 kommentarer

 • Østfronten

  Hvor dejligt at I havde en god tur – og at det nu er nogle andre billeder og følelser, der er forbundet med din far. Trods alt.

  Jeg håber alt det bedste for ham og for jer. Og bliver helt misundelig på familiebillederne. Det er få jeg (og vi) har – og de eneste, der er rigtig gode er fra en professionel fotograf. Da Bean var 8 måneder.

  • Copenhagen Kiddo

   Vi har heller ikke fået taget nogen siden F var 2 år, og den dag var Vega syg, så hun var ikke med. Så det er rart med nogle, der er lidt opdaterede 🙂

 • Ida

  Nøøøøj en pæn familie! Det billede hvor Vega lægger hovedet på din mave er da lige til at smelte over 🙂 Det betyder også så meget at ha’ en dygtig fotograf! Jeg synes nærmest aldrig, vi får et godt billede af mig og Penny, og da slet ikke os alle tre sammen… Så lidt misundelse på din dygtige veninde herfra 😉
  Godt at høre, at I fik besøgt din far og taget lidt af dramaet ud af det. Men det er næsten ikke til at begribe alvorligheden af situationen, når I samtidig har så meget at glædes over. Jeg håber virkelig, din far vågner op og kan blive morfar til tre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *