Uncategorized

Handy woman eller noget

Vega og PixieOkay, planen og alle de gode intentioner om at tage til Frederiksberg Svømmehal, når børnene var afleveret i morges, forsvandt som dug for solen, da jeg var ude i den kolde og blæsende morgen.

I stedet gik jeg hjem og satte mig i sofaen med en kop kaffe en times tid, fik handlet dagligvarer på nettet, vasket tøj, samlet IKEA-møbler og ryddet op på Vegas værelse. Jeg skal sortere alt hendes legetøj og finde ud af, hvad hun skal beholde, hvad der skal videre til lillebror, og hvad vi kan smide i bytterummet.

Det er faktisk pænt mange ting at nå på en dag, og jeg tænker at al den aktivitet sikkert svarer til den svømmetur, jeg droppede (or not!). Her er resultatet med de lækre LEGO opbevaringsbokse fra Room Copenhagen, som er blevet fyldt med små tog og ikke mindst noget af det LEGO Duplo, som Vega ikke leger så meget med længere. Og ja, det er et vaterpas, der står ovenpå. Jeg havde lidt problemer med at få det til at stå plant.

Room Copenhagen Lego opbevaring børneværelseJeg sluttede af med at se Girls, inden jeg smuttede over vejen for at hente Folke fra skole. Vi mødtes så med Thomas og Vega i Fakta og købte stort ind til i aften, hvor vi alle skal se X-factor. De elsker det, og får lov at være ekstra længe oppe, når sæsonen kører.

Og se lige hvad jeg købte, da V og jeg var i Bahne i går. De fineste salt- og peberkværne fra Menu. Jeg havde et gammelt krøllet gavekort liggende fra min optjente Zenji-point, og nu skulle det altså bruges. De pynter så fint på bordet, synes I ikke?

menu bottle grinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *