børnetøj

Udsalg med udsalg på

Flere steder har de lige nu ekstra rabat på udsalgsvarerne med rabatkoder. Jeg har fundet to webshops, hvor I kan finde mange varer, som kommer helt ned under halv pris med rabatkode. Første omgang kommer her. Der er masser af varer, men jeg har her fokuseret på overtøjet, hvor der virkelig er mange penge at spare, hvis man køber forud. Noget jeg selv gør mig meget i, og det kommer jeg nok til at gøre en del i fremtiden. For med tre børn, skal der altså købes en del ind. Så det handler om at være prisbevidst, hvis vi skal få det til at løbe rundt med mig på SU. Til nedenstående varer, skal koden MPK55A anvendes.

udsalg1(Indeholder affiliatelinks – husk rabatkode MPK55A )

Mini A Ture flyverdragt (-52%) // Molo køredragt (-55%)// Reima uldhue (-65%) // Mikk-Line flyverdragt // Mikk-Line termotøj (-55%) // Mini A Ture flyverdragt (-53%)// Nova Star vinterjakke i army (-55%) //

En anden webshop, som har et kæmpe udvalg af børnetøj er Oii – en svensk webshop. Der er faktisk også sommertøj på udsalg nu udover vintertøjet. Udsalgpriserne svinger meget, men de kører også 15% ekstra rabat med koden “15onsale“. Tjek udvalget ud her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *