Opskrifter

Opskrift på den bedste persillepesto

bedste persillepestoI går lavede jeg den bedste persillepesto, og opskriften på den vil jeg dele med jer. Persillepesto er nemlig super godt til at pifte maden op, og lets face it – i øjeblikket er det ikke hver dag, der kommer de helt store smagsbomber på middagsbordet.

I går fik vi for eksempel spaghetti med tomatsauce. Hurtigt og ikke mindst en nem måde at få grøntsager i børnene på. De seneste par dage har vi ellers forsøgt os med flere spændende opskrifter fra Green Kitchen Stories, men børnene er ikke helt klar på de lidt alternative opskrifter. Så når det ender med de nemme (og for børnene gode) opskrifter, er det rart at kunne dryppe lidt pesto på, så det bliver spicet op!

Jeg har brugt meget citronsaft, fordi jeg elsker citron og godt kan lide, at den gør pestoen er ekstra frisk. Men det er en smagssag.

Ingredienser til den bedste persillepesto:

  • 1 bundt bredbladet persille
  • 1 stor økologisk citron
  • 1 håndfuld mandler
  • 50 gram parmesan (jeg brugte Parmigiano Reggiano fra Irma, som har en virkelig god smag)
  • 0.5-1 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg

 

Blend det hele sammen i en minihakker og smag til med havsalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *