DIY,  eBay

Bind smukke hårsløjfer. DIY & eBaytip

Indlægget indeholder affiliatelinks.hårsløjfer diy

Sidste gang jeg skrev om at, hvordan man kunne lave sine egne hårsløjfer billigt, var det med Frozen- og My Little Pony-tema. Men jeg tænker, at der sidder en masse forældre derude, som stadig har den tid til gode, og endnu nyder at de selv kan vælge smukke douche farver til deres børn haha! Derfor vil jeg i dag give jer eBay-tip med alt andet end Disney print, og samtidig vil jeg linke til seje tutorials, som viser jer, hvordan I kan binde smukke hårsløjfer helt selv.

Køb udstyret til at lave hårsløjferne

Første step er at få købt materialerne hjem, og det kan gøres på eBay uden, at det koster alverden. Der skal bruges spænder eller elastikker og selvfølgelig sløjfebånd. Der er forskellige slags spænder, se blandt andet her, her og her. Ca-prisen er 50 spænder for 15 kr. inkl. fragt.

Det bedste tilbud jeg umiddelbart kunne finde på helt ensfarvet bånd er 23 kr for 5 meter bånd der er ca 4 cm bredt eller 16 kr. for 12 meter bånd, der er 1,5 bredt – inkl. fragt.

Hele udvalget af 4 cm bånd finder I her. Og hele udvalget af 1,5 cm bånd finder I her.

Nogle andre favoritter kunne være med prikker her eller leopardprint her(den ene matcher MarMars rosa leoprint virkelig fint, hvis I nu er de glade ejere af tøjet der fra).

Tutorials på hårsløjfer

Der ligger virkelig mange tutorials på Youtube, så når først man går i gang, er det svært at stoppe igen. Her er et par stykker at starte med.

Her med 4 cm bånd

Her med 1,5 cm bånd:

Filtsløjfer kan også blive super fint, og det er et materiale, der er super nemt at arbejde med. Der er nogle skønne tutorials på andre blogs, og I finder dem ved at klikke på billederne herunder.

hårsløjfe diy tutorialTutorial her

sløjfe diy hårsløjfeTutorial her

 Jeg håber det har inspireret jer til at være lidt krea derhjemme. Eventuelt med jeres børn. Kan I mon lide indlæggene her med eBay-tips? Jeg synes selv de er sjove, men de tager også virkelig lang tid at lave, så jeg håber I finder dem brugbare.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *