Kolonihave

Opvaskestativ i kobber

opvaskestativ i kobber rustfrit

Hvis alt går vel, og vi får kolonihavedrømmen opfyldt, så betyder det opvask i hånden, når vi er derude. Eftersom det er Fars dag på fredag, tænker jeg at et opvaskestativ da er en god gave til Thomas (høhø), efter han nu huskede Mors dag i sidste måned.

Opvaskestativet i kobber er virkelig pænt, men måske er det også ganske fint i et simpelt et, som opvaskestativet i metal? Stativerne og meget andet kan købes her (affiliatelinks)

Skal I give noget på Fars dag, eller synes I det er en gang opreklameret bull…. ?

Jeg har i øvrigt ikke købt et opvaskestativ til min kære mand. Det ville alligevel være lidt for strengt. Til gengæld får han noget ego-tid, som jeg håber han sætter pris på. Mere kan jeg ikke afsløre her i tilfælde af, at han skulle læse med 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *