Uncategorized

Nye farver til børneværelset fra Roommate

roommate interiør til børneværelset
roommate interiør til børneværelsetroommate interiør til børneværelsetKender I Roommate? De laver interiør til børneværelset.

Jeg huskede dem selv fra en meget farverig tipi. Men så så jeg dem på børnemodemessen tidligere på ugen, hvor de viste deres kollektion frem, som er kommet i nogle fine og mere afdæmpede farver, som komplimenterer hinanden noget så fint.

I modsætning til mange af de andre ting på CIFF Kids, som modemessen hedder, så er de smukke ting fra Roommate allerede nu at finde på hylderne ude i butikkerne. Jeg kunne sagtens indrette vores børneværelser med flere af tingene fra udstillingen.

Som noget nyt har Roommate illustrationer til børneværelset i deres kollektion. Og de er virkelig fine. De kommer blå og rosa nuancer, og I kan lige ane dem på billederne herover. Derudover er jeg vild med deres natlamper til børneværelset som I finder her.

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *