Shoppingtur til Helsingborg eller en dag på langs

Flotte flyverdragter og vinterjakker på budget

overtøj til børn budgetQuiltet overtøj til både store og små er super flot. Derfor har jeg været på jagt efter pænt quiltet overtøj til gode priser. Jeg har fundet både flyverdragter og vinterjakker til jer.

Alle flyverdragterne kommer med tilhørende futter, som kan tages af, hvis man ikke vil bruge dem. Der er enten to lynlåse eller en enkelt lynlås, som går ned langs det ene ben. Begge typer er gode til de helt små børn, som ikke altid har lyst til at blive proppet i overtøjet, når man skal ud af døren 😉 Flyverdragterne kommer i str. 62 til 86. Der var ikke mange af de quiltede flyverdrager tilbage, da jeg kiggede, så man skal være hurtig, hvis man vil nå at have fat i en. Der var til gengæld en del tilbage af flyverdragterne med de fine penselstrøg. Flyverdragterne koster omkring 300 kr, så meget budgetvenlige.

Nogle gange er det også lækkert med en jakke til de dage, man bare skal frem og tilbage i klapvognen, og hvor underkroppen bliver varmet god af køreposen. Der overvejer jeg selv meget den lækre blå quiltede jakke til Vilfred. Jakkerne koster ca. 185 kr.

Huen er for sød, og futterne er bare virkelig praktiske til de børn, der endnu ikke kan gå. De koster ca. 75 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppingtur til Helsingborg eller en dag på langs