Børn,  Familieliv

Hestepige in spe

Så lakker efterårsferien mod enden. Vi nåede endnu en omgang hest med min lille hestepige in spe. Vi hookede nemlig op med min veninde, som jeg har kendt siden børnehaven og tog ned til hendes barndomshjem for at prøve at ride på hendes hest. Vi har kendt hinanden i snart 30 år, og jeg er kommet der meget. Både i de helt små klasser, hvor vi legede i skoven og på marken, men også i teenageårene hvor der blev sladret om drenge og ungdomsliv på værelset.
Strib familieblog hestepige

Strib familieblog hestepigeStrib familieblog hestepige

I går var hun så fantastisk at tage os med ned til hestene, så Vega kunne få lov at ride en tur på hendes smukke islandske hest. Wow en spændt pige jeg havde med, og den oplevelse kommer hun til at leve højt på længe.

Jeg tror, at den perfekte ferie for Vega ville være en bondegårdsferie, hvor der var adgang til heste ad libitum. Jeg selv var lettere angst for hestene ude på marken, men prøvede utroligt meget ikke at udtrykke det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *