Mor-livet

Shoppingtur til Helsingborg eller en dag på langs

katte burmeser tortie sengetæppeDagen i dag havde jeg set frem til i et par uger. Thomas har jo afløst mig herhjemme, og han rocker det der barsel ret så meget. Jeg troede vi lige skulle have nogle hyggedage sammen, inden jeg for alvor startede op på job, men hans dage er allerede booket med babysvømning, fars legestue og shoppingture med Vilfred, og billederne fra deres hyggelige dage tikker ind på min telefon løbende. Selvom jeg savner mindstemanden, så er det altså ret fantastisk at opleve, hvordan de to hygger sig max sammen. Og jeg øver mig ihærdigt i at slippe kontrollen og overlade projektstyringen af vores familieliv til min bedre halvdel. Det går (langsomt) fremad 😉katte burmeser tortie sengetæppe

I dag var det da også meningen, at jeg skulle have en luksusdag helt for mig selv. Planen var nemlig en pressetur til Helsingborg med Visit Sweden, hvor vi skulle se på svenske efterårskollektioner i det svenske modehus Väla sammen med en stylist, der ville give gode råd og vejledning til hver enkelt deltagende. Jeg havde endda sat penge af til ego-shopping.

Men pga. en mindre operation af nogle gamle fødselsskader i går, måtte jeg ikke tage med og gå rundt. I stedet er jeg beordret afslapning og absolut ingen bæren rundt på baby osv., så dagen i dag er gået med at binge watche serien Scandal, som jeg er blevet helt hooked på. Som I kan se, har jeg til gengæld haft selskab af mine to små lovebirds, som har nydt at ligge sammen med mig i vores seng, hvor de ellers er forment adgang.

Det har nu også været rart at kunne tage den helt med ro efter sidste uge, som var afsindig hektisk. Så må jeg give mig selv en luksusdag på et andet tidspunkt.

Så I dagens tidligere blogindlæg med fint og prisvenligt nattøj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *