Børn,  eBay,  Familieliv

Ideer til pigefødselsdag og prisvenligt pynt

pigefødselsdagVi har netop overstået Vegas børnefødselsdag for pigerne i klassen. Det gik over al forventning, og om et par weekender skal vi holde fødselsdag for familien. Jeg regner med at temaet bliver et miks mellem slikbuffet og afternoon high tea.
pigefødselsdag slikbuffet afternoon tea pigefødselsdag slikbuffet afternoon teaOvenstående billeder er fundet på Pinterest.

Prisvenlige party supplies til pigefødselsdag

Jeg har pinnet løs på Pinterest, og så har jeg sevfølgelig været en tur på eBay, hvor jeg har købt fine stribede cupcakes forme (18 kr. for 50 stk), gennemsigtige slikposer, flotte papirssugerør (5 kr. for 25 stk), balloner og papirsguirlande. Det er også muligt at finde søde plastikduge, som er ideelle til børnefødselsdage.

Jeg har også været i Søstrene Grene, hvor jeg fandt de mærkater, som er på ovenviste billede. De skal bruges til glaskrukker med både kyskager og popcorn med smag a la de lækre jeg har smagt fra The Popcorn Factory på billedet herunder. Jeg har fundet en opskrift på lyserøde popcorn, som jeg overvejer at prøve, og så nogle med en lidt mere voksen smag. Men lad os nu se, om jeg kan nå det.

12180856_10153026671646548_835845729_oUdover kyskager og popcorn skal vi have kager med sukkertryk i bedste prinsesse-stil og så skal vi have scones og skumfiduser på pind med smeltet chokolade og krymmel, så de ligner lidt de popcakes, der er på billede nummer to. Vi skal pynte op med en masse af de balloner, jeg fandt på eBay, papirspompom’er og store folieballoner.

Jeg drømmer om at have fine kagefade i etager, flere forskellige glaskrukker til slik og så glasbeholdere med tappehaner til kolde drikke. Det er sådan nogle ting, der er fede at have, når der skal holdes fest. Men det må føjes til samlingen hen ad vejen.

I kan finde mange flere eBay tip HER

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *