Børn,  Familieliv,  Shopping

MOLO teddydragt på udsalg og lidt om weekenden

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}molo teddydragt udsalg

Jeg ved at mange af jer er glade for MOLO, så derfor vil jeg blot lige tippe jer om, at MOLO teddydragt kan findes på udsalg (ad-link) netop nu. Indtil i morgen er de sat ned med 25%

Har I mon selv brugt MOLO teddydragt til jeres unger, eller er I mere til andre køredragter? Ulddragter måske?

Hvad står jeres weekend mon på? Vi skal i dag ud at se Folk og Røvere i Kardemommeby på Bellevue Teatret. Jeg skal nok komme med en anmeldelse af stykket, når en af dagene. Jeg håber det bliver ligeså stor en succes som sidste gang vi var i teatret. Søndag håber jeg på, at vi kan komme ud og spille lidt basket mig og ungerne. Jeg har nemlig købt en lækker bold for nogle uger siden, og jeg kan ikke vente med at tage den i brug. God dag til jer!

spalding basketball læder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *