Børn,  Opskrifter

Opskrift på sund og lækker juice

REKLAME – I FORM AF AFFILIATELINKS

opskrift på sund juice

Den ultimativt bedste julegave jeg fik til jul fra en Wilfa slowjuicer. Jeg havde virkelig fremhævet den på ønskesedlen, for det var et meget stort ønske! Og den har jeg allerede brugt en del. Jeg var dog lettere chokeret, over hvor lidt saft man får ud af rigtig mange grøntsager. Og da jeg ikke går ind for madspild, var det oplagt at bruge gulerødderne og rødbederne til vegetardeller.

Jeg havde Vegas veninde på besøg den første gang jeg juicede, og det var faktisk hende, der foreslog det. Som hun sagde: “Du kan bruge dem til at lave rødbedekartofler”. Jeg er ret sikker på, at det var deller hun mente. Sejt allerede at have madspild i bevidstheden, når man er bare seks år! Synes I ikke?

Nå men den dag lavede jeg en virkelig lækker og sund juice fyldt med gode og nærende sager. Jeg ville have lagt et lækkert billede ud, men vores køkken ligger ikke badet i dagslys, så et eftermiddagsbillede derude, bliver bare ikke særligt pænt. Men juicen smagte godt, og det er jo det vigtigste.

opskrift sund og lækker juiceOpskrift på sund og lækker juice:

  • 6-8 rødbeder
  • 2 appelsiner
  • 2 gulerødder
  • 2 æbler
  • 1 lime
  • Ingefær efter smag og behag. Jeg tog ca. 2 cm. Med den mængde kunne børnene også lide det.

Den blev som sagt rigtig god, og det var en alletiders måde at få nogle grøntsager i børnene på. Dog mest hos den største, som er klar på at prøve nyt. Et par dage senere lavede jeg den igen, hvor jeg også brugte stokken fra et broccoli. Igen en dejlig måde at undgå madspild. Og igen lavede jeg vegetardeller. Jeg sørgede bare for at juice de ting, der skulle i dellerne først, så jeg kunne tage det fra inden appelsin og æble kom i.

Man kan også sagtens bruge pullen til grøntsagspandekager, som bliver bagt i ovnen. Det gode er at al væden er forsvundet, så de hænger meget bedre sammen! Win win!

Min maskine er testvinder fra Politiken 2015. Det er en Wilfa SJ-150A slowjuicer. Jeg ved ikke så meget om juicere, men valgte den egentlig ud fra testen. Så kunne det ikke være helt galt. Og jeg er også ganske tilfreds med maskinen indtil nu.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *