Opskrifter

Toast med et twist

toast med kartoffelVi er inde i en periode, hvor tiden til at lave aftensmad er knap. Det gør virkelig en kæmpe forskel med et tredje barn, som jo samtidig er lille og gerne vil hænge på hoften af sin moaaar 😉

Derfor prøver vi at finde på nemme løsninger, hvor vi kan snige noget sundt ind. Jeg ELSKER toast og efter jeg har fået mit vaffeljern (som kan laves om til en toaster), så har jeg lavet en fair mængde toast.

Hvem elsker ikke smeltet ost?! Det gør hele familien faktisk, og derfor har jeg eksperimenteret lidt med den klassiske toast og tilføjet andre ting, der kan give toasten et twist. Og så bruger vi fuldkornsbrød (nøglehulsmærket) så jeg bilder mig ind at det ikke er såååå usundt igen.

Senest lavede jeg en version, som smagte himmelsk, og den vil jeg dele med jer hvis I, efter at have læst min kærlighedserklæring til toast, også sidder med en glubende lyst til at sætte tænderne i sådan en fætter.

Jeg smurte toasten med valnøddesmøreost – den der fra Président Rondelé (yum!), derefter et almindeligt lag ost. Og så skal det dækkes af tykke skiver kogt kartoffel. Krydr med salt, peber og rosmarin (oregano er også godt)

I toasteren med dem! Et par minutter senere står du med den lækreste toast, du kan forestille dig. Det er svært at nøjes med to, så husk lige lidt gnavegrønt ved siden af 😉

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *