Familieliv,  Kolonihave

Tilbage fra mærkelig men god weekend

kolonihaveHvad skete der dog for vejret i weekenden? Det ene øjeblik skinnede solen og det næste haglede det!

Vi brugte (surprise surprise) alle tre fridage ude i kolonihaven. Nok har jeg travlt i hverdagene med studie, men det er til dels også fordi, jeg har valgt, at stort set alle weekenderne er helliget familien. Og heldigvis er jeg god til at lægge alt, hvad der nærmer sig dårlig samvittighed på hylden. Der er ikke noget ved at holde fri, hvis man går rundt og tænker over alt det, man burde have gjort, vel?

Fredag fik vi besøg af en sød familie fra Vegas klasse. Planen var eftermiddagskaffe, men efter et glas eftermiddags-rosé blev vi enige om, at vi da ligeså godt kunne tage aftensmaden sammen. Vi havde dog kun taget rester med, så drengene blev sendt afsted efter pizza, og jeg måtte bryde med min nyligt lagte plan om at spise sundt, og stort set kornfrit i en periode. Men hold op, det var hyggeligt, og børnene nød at få venner på besøg derude.gyngesofa kolonihave

^^Vi har så mange fine stunder i gyngesofaen ^^

kolonihave

^^Vores altid rodede spisebord. Nu med fint verdenskort bagved^^kolonihave^^Vilfred sover på terassen. Der bliver taget lange lure i den friske luft^^

Lørdag kom børnenes farmor og farfar til frokost, og søndag stod på praktisk arbejde. Jeg havde glædet mig til at få plantet blomster, når Vilfred tog middagslur. Jeg havde nemlig efter flere timers hårdt arbejde fået bugt med dybe rødder af skvalderkål i vores lille gård med morgensol. Så der skulle straks plantes geranium mixet med andre forskellige ting, så vi kan slippe for at se på tæt bevokset ukrudt. Men netop som han havde lagt sig til at sove, åbnede himlen sig med en kæmpe omgang hagl!krydderurter planteskilt^^Mine hjemmelavede planteskilte – så jeg kan huske hvad jeg har plantet hvor^^

Stædig som jeg var, nægtede jeg at indse det og sad så på hug og plantede videre, imens jeg blev drivvåd og gennemkold. Dumt! Men nu håber jeg til gengæld at det giver pote (og at jeg ikke bliver syg). Og jeg glæder mig til at se, om planterne er i live næste weekend 😉

Heldigvis lykkedes det os at finde ud af, hvordan den gamle retro gasovn virkede, så vi fik varmet hytten godt op. Er den ikke bare for sej, den ovn?etro gasovn

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *