Børn,  Mor-livet,  Shopping

Strandtur med mine drenge

ganni kjole aw16Ganni miku georgette AW16{Følgende indeholder reklame i form af affiliatelinks}

På trods af det blæsende vejr, så er Vilfreds yndlingsaktivitet at være ude.  I kolonihaven har vi ikke mærket meget til det, men her på Fyn står han og håbefuldt ved havedøren hele tiden. Især stranden elsker han at besøge, så på trods af blæsten gik vi en tur derned i dag. Heldigvis har minde forældre et lille hus dernede, hvor vi kan komme ind og få varmen og ikke mindst gå i slikskabet, som altid er fyldt godt op, når vi kommer 😉

Samtidig er han et særligt lille energibundt, som er ekstremt nysgerrig af natur. Mere end de to andre børn har været. Det betyder også, at han undersøger ALT, når vi er inde i huset. Og hvis der er noget, som er trættende, er det at sidde på og holde øje med ham konstant for at sikre os, at han ikke ødelægger noget eller endnu værre – kommer til skade. Så vi har brugt mange timer udendørs, mens vi har været her. Det har sænket forbruget af ordet NEJ rigtig meget 😉strandsivstrib strand

Min mor har lavet et fint hegn ned mod stranden i pastelfarver. Fik jeg sagt, at der er rigtig hyggeligt dernede? 🙂familieblogger københavn

Vi blev virkelig blæst igennem dernede, men han elskede det, den lille starut.

Vi har også besøgt min moster og kigget på hendes fine have i dag. Der fik jeg knipset et par billeder til The Garden Tale. Hun har blandt andet et rødbladet hyld, som både er virkelig smuk at se på, og samtidig giver hyldeblomster til den lækreste saft. Jeg synes i hvert fald, den smager noget bedre end min egen. Men om det er den røde hyld eller hendes opskrift, skal jeg ikke kunne sige.

På stranden havde jeg mit nye sæt fra Gannis efterårskollektion på. Jeg er så glad for det, og jeg tænker at det både kan bruges her til sommer og ind i vinteren på grund af de kølige farver.  Find skjorten her og nederdelen her. Eller hvis du er mere til en kjole, så kan du finde den her.

familieblogger københavnsommer med børnGanni miku georgette AW16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *