Kolonihave,  Mor-livet

Fredagsbar og weekend

bloggers delight fredagsbar

Hej allesammen! Jeg håber I nyder at det endnu en gang er weekend.? Jeg sparkede weekenden i gang med en middag på Wokshop med den gode Conni fra Urban Notes og efter virkelig god mad gik tog vi videre til Fars Dreng, hvor der var gang i fredagsbar for bloggere hos Bloggers Delight. Det var så hyggeligt at ses med de skønne kvinder. Der blev indtaget en del af den virkelig gode rosé fra Grands Vin og så et par øko-øl. Ikke dårligt!

fars dreng fredagsbar royal økologisk pilsner

Jeg var dog hjemme før midnat, for tanken om “dagen i morgen” gjorde, at jeg ikke just orkede at tage videre og svinge hofterne på klubben 😉 Det overlod jeg de unge om (inkl. Nana og Heidi)

I dag har vi været i kolonihaven. Vi fik bestilt nyt gulv til det nye badeværelse, og Thomas fik malet væggene for tredje og sidste gang. Det bliver gråt på væggene og med hvidt vinylgulv. Jeg er sikker på, at det bliver rigtig fint. Jeg glæder mig til at vise jer det, når alt værktøjet  er ryddet, og det står klar til brug. Jeg har vist vægfarven på min Instagram story, hvis I vil have et sneak peek (hvor mange gange har du i øvrigt ikke set det skrevet sådan her).

frokost smørrebrød

Frokosten bestod af rugbrød pyntet med blomster fra haven og med hjemmehøstede tomater. Det blev til en ret stor høst i dag, og dem vi ikke spiste til frokost, brugte jeg til en virkelig lækker tomatsauce her til aftenhjemmehøstede tomater

image filtbladet kongelys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *