Familieliv

Oplev LEGOLAND i efterårsferien

legoland halloween efterårannon_blog

Jeg (og børnene selvfølgelig) er super glade for LEGOLAND. Jeg var der hver sommer som barn, og den tradition har jeg ført videre til børnene. Men jeg har faktisk aldrig været der i efteråret. Men det skal der laves om på, for vi har nemlig planlagt en tur derover lige op til efterårsferien, hvor der er kæmpe halloweentema. Jeg skal anmelde turen til en onlineguide, jeg er ved at bygge op, og så fortæller jeg selvfølgelig også om det herinde på Copenhagen Kiddo.

Børnene har været vilde med halloween efter, vi gik rundt og raslede ved dørene sidste år. Og de to store børn skal også have halloweentema til deres fødselsdag. Så forestil jer deres ansigter, når de opdager, at der OGSÅ er halloweenstemning, når vi ankommer til LEGOLAND

Der er halloween i LEGOLAND fra den 8.-30. oktober. På Brick or Treat Nights den 15.-22. oktober og den 29. oktober er parken åben fra kl. 10.00 til kl. 21.00. Til Brick or Treat Nights kan man opleve alle halloween-aktiviteterne, som I kan læse om her, mens der de øvrige dage udbydes udvalgte aktiviteter. Se hele programmet på www.LEGOLAND.dk

Jeg tror næsten jeg glæder mig endnu mere end børnene. Vi skal overnatte på Hotel LEGOLAND, så vi har to fulde dage derovre. Det bliver i den grad fedt, for jeg synes altid, vi mangler tid, når vi er der. Nu kan vi prøve det hele i børnenes tempo uden at føle, at vi går klip af noget.

På hotellet går der skøre halloweenfigurer rundt på gangene, og der er (u)lækker halloween buffet. Jeg glæder mig især til at løse Halloweenmysteriet og til at gå i den interaktive Forheksede Skov, når mørket falder på. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til alle forlystelserne!

Har I planlagt jeres efterårsferie? Kom gerne med gode forslag til sjove ting på Fyn og i Jylland også. Vi er nemlig på de egne i efterårsferien!

470801_524698127543800_1953005737_o

4 kommentarer

 • Marina / cand.mor

  Ingen efterårsferie til os desværre, men vi har (på andet år) sæsonkort til Legoland, så vi skal selvfølgelig afsted et par gange mere, inden sæsonen slutter.

  Og glæd jer til Hotel Legoland. Det er en stor, stor oplevelse. Også for de voksne.

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Orv jeg skulle helt sikkert også have sæsonkort, hvis vi boede i nærheden. Hvor må det være fedt at kunne tage derhen, når tiden og lysten er til det 🙂

   Og ja, jeg glæder mig også helt enormt meget til hotellet. Det bliver en stor oplevelse.

   Kh Signe

 • Pernille

  Som Marina også skriver kan I glæde jer til Hotel Legoland. Det er fantastisk og personalet ligeså.
  Har været der en del gange og børnene elsker det. Desuden er det skønt med to dage i parken så man tage det stille og roligt. God ferie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *