Familieliv

Pigehygge-weekend

culottes

God lørdag allesammen. Den her weekend står på lidt af hvert. I morgen skal Vega og jeg tidligt op og i biografen. Egentlig er det med mit arbejde, men Vega tager med og hjælper med at pynte biografen op fra morgenstunden, og så kommer de fleste af pigerne fra hendes klasse med ind og ser filmen, der hedder Soy Luna. Hun glæder sig selvsagt enormt meget.

Efter filmen suser vi videre til prinsessefest med Playmobil i anledning af deres nye prinsessetema. Hun har fået en prinsessekjole med posten, så hun er klar til at møde op i det kongelige lokale på et fint hotel inde i byen. Så det bliver en travl søndag, men til gengæld fyldt med gode ting.

Imens vi giver den max gas på pigehygge, tager Thomas og drengene ud og bruger en formue på spejderudstyr. Dengang jeg gik til spejder, havde jeg altså ikke en masse fancy udstyr, men hvis man skal på lejrtur i dag, så er der altså andre boller på suppen. Havde jeg vidst det, havde jeg nok ventet med at melde ham på lejrtur til efter hans fødselsdag 😉  Men nu er han meldt til, og han glæder sig helt enormt meget, så nu springer vi altså hovedkulds ud i det der spejderliv med udstyr og det hele på plads.

God weekend til jer. Jeg håber I har dejlige planer forude.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *