Nyt til mor-garderoben og en venindedate

Søndags stroll med mine store kiddos

morbloggerannon_blog

Jeg har været alene med de to store i weekenden. Og selvom jeg elsker lille Willie enormt højt, så kan det altså noget særligt i forhold til de store, at det kun er dem og mig. Mine tanker er fokuseret på dem, jeg kan koncentrere mig om at lytte til deres små historier. Og jeg er bare ikke nærværende på samme måde overfor dem, når deres lille vildbasse af en lillebror er med.

Egentlig skulle jeg have været alene med alle tre, men T og jeg blev enige om, at han tog Willie med på male-weekend i kolonihaven. Så kunne jeg lave nogle lidt sjovere ting med børnene ved vandet, uden vi skulle planlægge udenom lur og alt det, der nu følger med en lille tumling.

Så lørdag gik børnene og jeg ned på Il Pane og købte pizza og Pellegrino, som vi tog med ned på skaterrampen, hvor de stod på løbehjul og rulleskøjter.

Lørdag eftermiddag afleverede vi Vega til sleep-over hos hendes veninde, og så så F og jeg Voice Junior om aftenen, mens jeg også lige fik sat en halloweeninvitation op til Vegas fødselsdag og lavet en inspirations opslagstavle til alt fra mad og pynt til udklædning og uhyggelig ansigtsmaling til begges børnefødselsdag. Den kan I finde her. Jeg skal finde en balance for min ansigtsmaling. Det skulle nødigt blive så uhyggeligt, at pigerne ikke vil med hjem, når vi henter dem fra skole. Men planen er, at jeg skal være zombiebrud. I næste uge poster jeg billede af outfit og tipper om gode steder, hvor I kan købe udklædning.

Søndag formiddag begav F og jeg os ud på Pokemon Go-jagt. Der er et godt stykke vej ned til Vegas veninde, så det passede fint med, at vi kunne fange en masse på vejen. Og så spillede vi selvfølgelig videre på vej tilbage, hvor Vega også var med.

Vores hænder var stivfrosne, da vi kom hjem, men hold op, det var en hyggelig tur. Når der bliver nynnet højlydt det meste af vejen, så ved man bare at ens børn er glade.

F knipsede et par billeder af mig undervejs. Og her er min nye jakke, som jeg er så glad for. Den er dejlig varm med en striktrøje under.

ootd mommyblogger ootd mommyblogger

Hue her // jakke her // nederdel her // sko her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til mor-garderoben og en venindedate