Nyt i garderoben på budget

Hvem laver i jeres øjne Danmarks bedste take away?

bedste thai take away københavnannon_blog

Som den opmærksomme læser ved, så har jeg jo lagt livsstilen om efter en længere periode med for lidt overskud på kontoen, som endte ud i en masse usunde løsninger på madfronten. Mine kostvaner er lagt fuldstændig om, og jeg holder meget fast i, at hverdagens mad skal være sund og nærende. Og det har heldigvis givet gode resultater.

Samtidig er der bare dage i ugen, hvor enderne ikke kan mødes, og hvor jeg simpelthen ikke har overskuddet til at stå og kokkerere til hele familien. Thomas har for eksempel været en del væk med arbejdet den seneste tid, og når børnene så først skal hentes fra deres fritidsinteresser ved 18-18.30-tiden, og man selv er træt efter en lang dag på jobbet, så er det intet mindre end fantastisk bare at kunne bestille mad udefra. Vi gør det i øvrigt også tit, hvis vi skal spise sammen med andre børnefamilier, og det skal være nemt.

Nemt og sundt take away

Derfor har jeg kigget på sundere alternativer til den gængse pizza, som vi førhen altid bestilte – hvilket selvfølgelig kan være super dejligt, men ikke hvis man prøver at skære ned på kalorierne og få lidt flere grøntsager indenbords.

img_6207_zpsw2uummwu københavn thai take away thai

Og der er faktisk rigtig mange spisesteder at vælge imellem med meget varierede køkkentyper. For eksempel er jeg blevet enormt glad for Wokshop efter jeg spiste der med Conni for nylig. Og til min overraskelse fandt jeg dem her på JUST EAT, da vi kom hjem fra Fyn i lørdags efter en uges ferie. Køleskabet var gabende tomt, så vi var ret enige om, at menuen stod på take away og sofahygge. Jeg trawlede alle restauranterne igennem, og valget faldt på Wokshop. Og det var mega lækkert. Portionerne er store, så man kan godt være to om at dele en ret (jeg ved ikke helt, om Thomas er enig i min påstand).

Danisk Take Away Awards

Lige nu kører Danish Take Away Awards (DTAA), hvor I kan stemme på jeres yndlings take away restaurant lige her, og jeg har stemt på Wokshop. Maden var skøn og forholdsvis sund, og så elsker jeg, når der overraskes med lidt ekstra, og de havde givet os fiskechips med, som de andre glædeligt guffede i sig. Det giver et ekstra plus i min bog. DTAA handler om at hylde sin favorit take away restaurant, og det gælder over hele landet og alle restauranter kan være med. Afstemningen er i fuld gang, så jeg vil opfordre jer til at gå ind at stemme, hvis I kender et sted, hvor de lige gør dét ekstra ud af jeres mad. I kan stemme frem til 20. november.

Jeg var selv lidt i tvivl, da jeg i min efterårsferie på Fyn fik en virkelig god pizza, hvor de havde lagt rucolasalaten i en bøtte ved siden af, så den ikke nåede at blive slatten. Dét var altså også god stil, og samtidig var pizzabunden sprød og lækker. Men Wokshop vandt min stemme på grund af deres sundere alternativ.

 

{Indlægget er sponsoreret af JUST EAT}

28 kommentarer

 • Trine

  Hvem har vundet? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Sorry, jeg havde lige en børnefødselsdag der overtog min tid 😉 Vinderne er fundet og nu står de også i indlægget.

   Dejlig weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Også en stemme til Wok Shop herfra! 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hatoba på Isæands Brygge. Glimrende hverdagssushi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Vi er glade for sushi herhjemme og bestiller oftest fra sticks and sushi, så dem har vi stemt på, men bindia og cofoco er også stor favorit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stemt på Sandwich X i Vanløse. De laver simpelthen både de bedste sandwich og burgere med virkelig gode råvarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Thai away på Frederiksberg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har stemt på Soup Stone Café her i Odense – dejlig mad, god betjening og så er det børnevenligt. ren win 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Bigaard

  Jeg har lige stemt på Souls på Østerbro. Selvom jeg ikke er vegetar, så prøver jeg at spise vegetarisk, når jeg kan og de laver en mean sweet potato salad. Deres sandwich er også ret lækre – jeg er i det hele taget fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Elsker Sticks n Sushi 🙂 og mange flere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Skøt

  ThaiAway 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amira

  Rasoi. Indisk i Ørestad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hallifax når jeg kommer på de kanter 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgensen

  Har stemt på vores lokale thai take away Bangkok Thai. Indehaveren er så varm og gæstfri. Maden er frisk og altid lækker . Det eneste minus er at maden er så god så vi vælger altid de samme retter 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Royal Masala i Folehaven stemte jeg på, vi er vild med indisk mad og sushi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi de gør fisk sjovt, fordi der er hjerterum til familiens mindste og fordi fisken smager endnu bedre ved vandet med benene dinglende fra en bådebro på havnen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har stemt på Green Mango på Torvegade på Christianshavn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine229

  Har stemt på den lokale – hyggelig familiebedrift der altid har tid til de små samt udmærket mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har valgt Miami pizza i Holstebro fordi deres service er personlig unik og deres mad er sundere og mere velsmagende end de fleste andre take away steder i byen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nu bor jeg i en mindre forstad til Kbh og det er altså desværre ikke fordi vi ligefrem svælger i lækre & sunde take-away steder, men vi har dog alligevel det lækreste lokale sushisted, med meget frisk og velsmagende sushi. Så lækker, at selv min lidt kedelige (når altså det kommer til mad) kæreste, synes det smager godt 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg har stemt på Kiin kiin bao bao.. Sååå lækkert 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har stemt på Thai House Take away på Amager! Portionerne er altid gode store og det eneste sted hvor de rigtig rammer den “rigtige” og stærke smag, der bringer gode minder fra Thailand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er vild med wokshop, så de har fået min stemme🙋🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Jeg har også stemt på Wokshop, elsker seriøst det sted….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Vi spiser sjældent Take Away (desværre), men jeg husker stadig maden fra Oli Nico i Mejlgade i Aarhus. Mmmmmm!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har stemt på Halifax Larsbjørnstræde. Det er ikke just det sundeste alternativ,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Her får vi også take-away et par gange om ugen. Prøver altid at få en af dem til at være thai. Den type mad, jeg aldrig selv kan få til at smage helt rigtigt😊 derfor har jeg også stemt på Aroii (guldbergsgade)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Mae Pen! Deres hovedretter er så gode – og rigelige, så der er til deling eller rester. Forretterne er til gengæld lidt for sparsomme i forhold til prisen, synes jeg, så dem dropper vi som regel.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt i garderoben på budget