Børn

Vind My Little Pony Krystalslot

my little pony slot{Annonce –  Konkurrencen afholdes af My Little Pony}

Julemåneden er allerede i fuld gang, og selvom vi ikke har fået pyntet helt vildt meget op, så lever den gode stemning i højeste grad herhjemme, og især weekenderne går med at hygge os med hinanden og gode venner. Vi snakker meget om, at julen er tiden, hvor vi er gode ved hinanden, hvor vi husker på dem, vi holder af, og hvor man deler med hinanden. Blandt andet har Vega valgt noget af sit legetøj, som hun gerne vil dele med en pige, hvis familie ikke har så meget at gøre godt med her i julen. Og den tankegang – altså at det er godt at dele med hinanden, synes jeg er så fin at give videre til sine børn.

At lære børnene, at glæden ved at give til andre er mindst lige så god som glæden ved at modtage. Derfor var de også med ude at købe årets julegaver, og jeg glæder mig som et barn til at se deres ansigter, når gaverne fra dem til deres far bliver pakket op.

Det gode budskab har vi nu også fået muligheden for at sprede endnu mere ud.  I anledning af 4. søndag i advent, får I kære læsere nemlig muligheden for at vinde det fineste krystalslot fra My Little Pony. Faktisk får I muligheden for at vinde hele TO sæt af det fine legetøj. Det ene sæt til jeres barn, og så et sæt, som jeres barn kan give til en ven eller veninde, som han/hun har et helt specielt venskab med.  For venskaber er magiske og vidunderlige.  Og hvad er mere fantastisk end at kunne give sin ven sådan en overdrevet fin julegave?

img_2292 img_2294

Jeg ved, at Vega ville have været overvældet af glæde og spændthed, hvis hun måtte give sin veninde, så fin en gave. For hun værdsætter sine venskaber over alt andet! Der er ingen tvivl om, at venskaber er magiske allerede i deres alder.

Krystalslottet fra My Little Pony er så fint og har henvender sig til et bredt publikum. Både Vega og Vilfred synes, det er skønt at lege med og kan slet ikke holde fingrene fra det. Vilfred skal dog lige lære det der med at dele – meget apropos 😉

For at deltage i konkurrence, skal I skrive en kommentar i kommentarfeltet, hvor I fortæller, hvem I vil dele præmien med. Vinderen af den flotte præmie fra My Little Pony annonceres i en kommentar herunder på fredag d. 23. december. Held og lykke og glædelig jul <3

Hvis I vil vide mere om universet omkring My Little Pony og det magiske land Equestria, så vil jeg anbefale jer at besøge hjemmesiden HER, hvor der er er ponyspil, sjove videoer og meget andet underholdning for din lille pony-fan.

I kan også følge My Little Pony på Instagram under @mylittlepony_dk

img_2312

my litlle pony

58 kommentarer

 • Jannie

  Min Laura på 3 år eeelsker My Little Pony, og hun ville blive lykkeligt for sådan et fint slot😍 Hendes to bedste venner hedder Helmuth og Julius – jeg ved ikke helt om de er ligeså glade for MLP men jeg ved hun ville være så glad og stolt hvis hun kunne forære det til alle hendes andre gode legekammerater oppe i børnehaven Bulderby på hendes stue, Lærkereden 😃

 • Pia

  Agnes på snart 4 år ville dele med sin kusine Mie 😍 De ville blive ellevilde! Alt er My little Pony og rollelege med dukker herhjemme

 • Tania Mariager

  Sikke en fin præmie!! Jeg ville forære krystalslottet til min datter Lea. Hun er knap syv år men stadig grebet af magien

 • Line W

  Min datter Silke vil elske at vinde sådan et fantastisk slot. Og hun vil fluks forære et til sin kusine så de sammen kan lege og hygge ❤️

 • Christina Maria

  Jeg ville dele det med min datter Augusta, der er fascineret af heste, så en kombination af et Frozen slot og lyserøde ponyer vil gøre hende lykkelig 😊

 • Marlene Høj

  Min datter Laura har luge stået j Fætter BR u dag og fortalt mig at den også er på hendes efterhånden lange ønskeliste. Men MLP går igen og igen på listen.
  Lauras gode veninde er Runa – De er kusiner og der er kun 6 mdr i mellem dem. De leger altid godt sammen og passer os hinanden.

 • Line

  Super gave og hvor fint med deling. Den ville gøre min lille pige så glad😀 Hun ville dele den med sin søde veninde Louise – de deler MLP passionen

 • Katinka Fabricius

  Hvor fin en idé! Alma ville helt sikkert aller helst glæde hendes helt nye bedste veninde hun har fået nede i børnehaven <3

 • Julie S.

  Det skal deles med min lille niece på 3 år, det er min søns bedste veninde og han ville elske at dele med hende😍😍

  Rigtig glædelig jul:-)

 • Tina S

  Mine døtre ville blive lykkelige over at vinde dette slot, og jeg tror de ville være enige om, at deres kusine skulle have et også 🙂

 • Tanja

  Det er så fint 🙂 – det skulle være til min egen lille tornado på tre år, Leonora, og hendes amerikanske/danske veninde Eva, som bor i New York. De ser ikke hinanden så tit (mærkeligt nok ;)), men de er mægtig glade for at lege med My Little Pony sammen, når de ses – og det er fuldstændigt ligegyldigt at sproget ikke er det samme 🙂

 • Maria H

  Jeg ville give dem til min ældste niece, som så kan give dem til mine to yngste niecer, så hun kan give sine søstre nogle overlækre gaver, og opleve hvor glade de bliver 🎄 Det ville jeg synes var så fedt at overvære ❤❤

 • Julie Jensen

  Den skal min mindste datter Dagmar på 3 forkæles med. Da hun er den sidste i en søskendeflok på 3 har hun arvet rigtig meget af hendes legetøj. Så jeg vil elske at kunne give hende dette fine slot ❤️

 • Carla

  Det ville Alba og Elvira blive glade for – og så ville vi give det andet slot til en enlig mor, der ikke har råd til en flot gave til sin datter.

 • Anja

  Min datter på 4 år elsker hele universet omkring My little pony og bliver hun den heldige vinder, vil hun helt bestemt ønske at dele præmien med hendes aller bedste veninde. De har kendt hinanden siden vuggestue-tiden og selvom de ikke er i samme børnehave desværre, er de stadig lige glade for hinanden og elsker at have de samme ting, så de kam mindes hinanden når de ikke er sammen.

 • Trine Hecht

  Min datter Rosalina på 3 er fuldstændig vild med alt hvad der har med My little Pony at gøre. De ponyer hun har bliver dagligt redt og nusset om. Rosalina violle elske at give hendes bedste veninde Dagmar en sådan gave. De går på samme stue i børnehaven og bruger meget af deres indetid på at lege med børnehavens efterhånden ældre tyndslidte modeller af de elskede ponyer 🙂

 • Karina

  Her hjemme skulle Majse på 4 år forkæles og jeg ved at hun ville blive virkelig begejstret for sådan et fint slot, fordi Nissen har været forbi med nogle ponyer og de har ikke noget sted at bo!
  Og jeg tror godt jeg ved hvem Majse ville give det andet slot til, men det skal være hendes helt eget. valg.

 • Marie S.

  Min datter på 3 1/2 er helt og aldeles opslugt af alt der har med My Little Pony at gøre, så hun ville blive helt vild med det fine slot. Og gaven ville hun dele med sin kusine, der er er et år ældre og som elsker My Little Pony mindst ligeså højt.

 • Freja Bøgild Troelsen

  Jeg ville simpelthen elske at vinde et sæt til min datter Frigg og det andet sæt til Vilja, min venindes datter ❤️

 • Stinne

  Jeg er ret sikker på, at sådan et slot ville vække helt enorm stor glæde hos min Fie og kusine Agnes ❤ De 2 har om nogen et ganske særligt bånd, som blot bliver stærkere hver gang de ses. Som Fie selv siger er Agnes ikke kun hendes kusine, men hendes allerbedste veninde i hele verden ❤

 • Camilla Victoria

  Har 2 piger her hjemme som ville blive overlykkelige for det slot 💜 My little pony har længe været et hit 🙃

 • Julie

  Det ville min Marie elske at vinde og ikke mindst dele med sin bedste veninde. De har været i mødregruppe sammen, i vuggestue og børnehave. Til sommer skal de måske på to forskellige skoler og savner vil blive stort. Da Marie var bare 2,9 måneder skulle vi have en gave med hjem fra ferie – en my little pony fra det lokale supermarked!

 • Trine

  Det kunne være lækkert at vinde, så det ene kunne glæde vores søde kusine Eva, der fylder 3 år d. 26/12 og er en rigtig hestepige, og det andet kunne deles mellem Lamin og Coco herhjemme. 🐎🐎🐴🐴❤❤

 • Lou

  Åh men det ville få to små piger til at hvine og danse af glæde – nemlig min ældste datter Agnes og hendes kusine og hjerte-veninde Fie <3

 • Rie

  Ih min datter Ida vil elske det slot – hun har talt om det for det har været i en reklame på tv 🙂
  Det vil være skønt også at glæde min venindes datter Isabella.

 • Mette

  Min datter Esther er stor-fan af My Little Pony og ville elske slottet. Vi ville dele med min datters veninde Edith 🎀🌈🌸

 • Tina KH

  God sen aften,

  jeg har det sødeste og yndigste lille barnebarn, Ida og hun vil elske at fordybe sig i denne leg, en fantastisk lille verden:-)

  Glædelig jul og et super nytår ønskes:-)

 • Signe / Copenhagen Kiddo

  Kære allesammen!

  Tak for deltagelsen. Den heldige vinder blev Julie med denne kommentar:

  Det ville min Marie elske at vinde og ikke mindst dele med sin bedste veninde. De har været i mødregruppe sammen, i vuggestue og børnehave. Til sommer skal de måske på to forskellige skoler og savner vil blive stort. Da Marie var bare 2,9 måneder skulle vi have en gave med hjem fra ferie – en my little pony fra det lokale supermarked!

  Tillykke Julie. Du har fået en mail 🙂

 • Julie

  Ih tusind tak! Sikke en glædelig juleoverraskelse!
  Pigerne bliver ellevilde og så har de det st “mødes” over når skoletiden starter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.