Mor-livet

The Lodge. En perle tæt på København

the lodge sverige

Kan I huske, at jeg her skrev om en hemmelig tur, jeg skulle på med arbejdet? Jeg mødte op i lufthavnen i onsdags om morgenen med sommerfugle i maven. Vi blev alle fordelt i biler og kørte så mod Sverige. Under en time senere kørte vi op ad en lang fin grusvej midt i skoven, i det fineste vintervejr! Og ganske som jeg havde gættet (og håbet) på, så var vi havnet ved The Lodge, som altså er en fin perle i Sverige. Det er et charmerende hotel bestående af træhytter i meget landlig stil. Alt er gennemført ned til mindste detalje.

I hovedhuset, hvor restauranten er, er der ild i pejsen og kaffe på kanden, og der er en stor udendørs terrasse med varmelamper! Derudover var der udendørs jacuzzi, som vi selvfølgelig sprang i, da vi havde et par timers pause om eftermiddagen. Der var sne omkring os og is på selve trappen op til jacuzzien, så fornemmelsen af at sidde og være varm i det store boblende kar…Det var skønt!

Nu var det jo en kombi af work & pleasure, men en anden gang, ville jeg virkelig gerne prøve at tage en date med min mand deroppe. Det ville ikke være dårligt!

I får lige et par stemningsbilleder herunder af både omgivelser og værelser. Måske I selv får lyst til en overnatning med veninder eller mand? Eller foreslå jeres arbejdsplads at tage derop, næste gang I har kursus 😉 Det var i hvert fald ikke en dårlig kombi!

the lodge sverige the lodge sverige

2 kommentarer

    • Signe / Copenhagen Kiddo

      Altså da jeg var i staten var vi på personaleseminar på lækkert hotel. Det samme gælder flere jeg kender. Så måske er det ikke så meget dyrere her 😉

      Ses vi på onsdag i næste uge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *