Sponsoreret video: Vind en rejse til Singapore

Kom så forår {nye støvletter}

spidse sko med spænder

(Indeholder reklame i form af reklamelinks)

Jeg er enormt glad for mine spidse støvler fra Mentor, og burde på ingen måde købe nyt lige nu. Alligevel kunne jeg ikke dy mig, da jeg så de her skønne støvler med spænder og spidse snuder, som minder lidt om, men alligevel er så anderledes. Jeg kan lide, at de er simple, uden diverse syninger, og bare har spænder og den rå snude.

Derudover var de yderst prisvenlige i forhold til de andre, jeg fik af Thomas og Vega, så det her er et par rigtige hverdagsstøvler! Helt perfekte til nederdel, som jeg brugte dem til i går på kontoret.

I finder dem lige her, hvis I også har brug for nye støvler at gå foråret i møde med. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det er på vej. Foråret altså. Da jeg cyklede hjem over den nye inderbro og forbi Papirøen, vrimlede det med folk, som var ude at suge solens stråler til sig. Det gav en fantastisk boblende følelse af, at foråret nu er lige rundt om hjørnet. Jeg gad så godt at have gået en tur med familien lige her, men jeg har ikke ferie i den her uge, og resten af familien er bundet til lejligheden fordi mindstemanden kaster op.

Jeg håber til gengæld, vi har en god weekend i sigte 😉 Nyder I vinterferien, og har I overhovedet fri?

spidse støvler spidse støvler

4 kommentarer

 • Marie P

  Kan ikke få “lige her” linket til at virke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Kære Marie. Hvor er det underligt. Hos mig virker det både på computer og mobil. Men nu har jeg opdateret indlægget, vil du se, om det virker nu?

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare fede, har selv købt nye forårs ‘herre’-lædersko, og venter også bare på sol.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Åh, det lyder også fint 🙂

   Rigtig god aften

   – Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video: Vind en rejse til Singapore