Kom så forår {nye støvletter}

Tip til den kommende weekend

copenhagen comicsHvad skal I mon lave i weekenden? Hvis I har lyst til en oplevelse for hele familien, så er der altså stor tegneseriefestival i København, nemlig Danmarks største tegneseriefestival Copenhagen Comics!

Lørdag og søndag bliver Øksnehallen fyldt med tegneserier, stande, danske og internationale tegnere og ikke mindst, en masse sjove tegneserieaktiviteter for børn i alle aldre.

Man kan blandt andet tage til workshops med den kendte monstertegner John Kenn Mortensen, som især er kendt for hans post-it monstre eller sætte sig ind i Portrætrobotten, der kan producere en tegning af dit sande jeg!

Copenhagen Comics har også lavet et samarbejde med Billedskolen i Tvillingehallerne, der tilbyder workshoppen Tegneseriekørekort, hvor børn kan lære at tegne inden for tre forskellige stilarter, på bare én time samt Cosplay croquis, hvor man tegner efter modeller udklædt som superhelte og tegneseriefigurer.

Hvis du alligevel havde planlagt at tage børnene med til tøndeslagning i weekenden, kan det også kombineres med en tur til Copenhagen Comics, om søndagen, hvor der er Tegneserietøndeslagning med fastelavnstønder fyldt med tegneserier og tegnegrej.

Læs meget mere om tegnere og programpunkter på her. Deltagelse for børn i alderen 0-5 år er gratis.  Og priserne fra 6 år og op kommer her:

Voksen endagsbillet – valgfri dag

DKK 100,00

Voksen weekendbillet

DKK 150,00

Børn (6-15 år) endagsbillet – valgfri dag

DKK 50,00

Børn (6-15 år) weekendbillet

DKK 75,00)

copenhagen comics copenhagen comics

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom så forår {nye støvletter}