Mor-livet

Så fik jeg afleveret!

fars drengFredag morgen sad jeg i min sofa og uploadede vores speciale. Det var en meget underlig følelse. Den sidste store opgave på studiet, og en lang og presset periode er med ét enkelt klik slut!

Jeg samlede mig lige lidt bagefter, og så hoppede jeg på cyklen og kørte ind til byen, hvor jeg mødtes med min specialemakker på Far’s Dreng, hvor vi spiste avocado-/æggemadder og drak kaffe og bobler. Så stod dagen på shopping, og vi var make-up-stolen i Magasin for at købe et par nye beauty-produkter. Det er ikke noget, jeg har gjort mig så meget i som studerende. Men det var fedt at give mig selv lov til at skeje lidt ud.

Vi sluttede af med hver en times massage hos Solar Plexus. Min makker havde anbefalet det, og det var den bedste massage, jeg til dags dato har fået. Hvis man kan lide, at der bliver taget fat, så er det stedet!

Aftenen gik med at putte med ungerne på sofaen til Disney Sjov og X-factor og nyde, at jeg ikke lå og tænkte på alt det, jeg skulle nå, når de var puttet. Men at jeg i stedet bare kunne være i nuet og hygge mig med mine børn. Dén følelse har jeg savnet.

vegansk morgenmad

Weekenden blev brugt på familieting. Lørdag startede vi ud med en hyggelig morgenmad – blandt andet med lækkerier fra det veganske supermarked GreenOs, som havde sendt lidt PR-gaver, som vi kunne prøve af. Der var nogle gode lækkerier imellem, blandt andet en peanutbutter og nogle gode snackbarer.

Ved middagstid kørte F og jeg til Copenhagen Street Festival 2017, hvor han spillede i basketkampe i noget nær to timer med sin bestie! Det var et virkelig fedt arrangement med danseshow og mulighed for at afprøve parkour og en masse andet.

Søndag fejrede vi Vilfreds fødselsdag. Det var så hyggeligt, og jeg vil vise nogle af gavefavoritterne frem en af dagene. Men faktisk fik han kun gode gaver, og han har leget så meget med det siden. Så det er fantastisk.

I den her uge er jeg tilbage på bureauet, hvor jeg arbejder to dage om ugen, og resten af dagene skal bruges på hygge med blandt andet hende her og andre spændende ting og sager.

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *