Mor-livet

Det gik godt!

kandidater ITU

I torsdags kl. lidt i 18 kom jeg ud efter et par nervepirrende timer med eksamen. Vi skulle op kl. 16 og jeg har sjældent oplevet min krop gøre så meget vrøvl til en eksamen som i torsdags. Det er mange timer at vente, når man i forvejen er nervøs. Men klokken rundede altså 16, og vi blev kaldt ind i lokalet, hvor vores sidste eksamen skulle holdes. Vores oplæg gik fint, og selve eksaminationen var også helt okay. Vi kom ikke omkring så meget nyt, og min frygt blev manet til jorden undervejs. Jeg havde en fornemmelse af, at det her gik ret godt. Og fornemmelsen var rigtig –  vi fik så sindssygt god feedback og kom virkelig stolte ud.

mørk lilla kala

^^ De fineste mørke kala’er, som min mor havde købt. Netop de blomster bestod min brudebuket også af. ^^

Mine forældre, Thomas og børnene og et par veninder var mødt op med blomster og bobler, og jeg var fuldstændigt rundt på gulvet af glæde. Endelig er vi færdige. Det tog os 3,5 år at tage kandidaten, for vi havde begge en barsel undervejs. Vi startede begge med en sygeplejerskeuddannelse i bagagen og er nu en it-uddannelse rigere. Det føles SÅ godt!

Jeg nåede at sige farvel til ét arbejde i onsdags. Det var vemodigt, for det var nogle gode mennesker jeg arbejde med, og jeg kommer virkelig til at savne det sted. Men ikke desto mindre var det tid til at komme videre, og fredag startede jeg på nyt job og blev kastet direkte ud i teambuildingdag med efterfølgende middag. Var jeg træt, da jeg kom hjem fredag aften? Ja for hulan!

Derfor var det virkelig også dejligt at kunne køre i kolonihaven i dag og åbne op for det hele. Varmtvandsbeholderen virkede så ikke, så det er lige en streg i regningen. Men derudover var alt som det skulle! Haven trænger i den grad til en kærlig hånd, og lige nu drømmer jeg lidt om en gartner, som kan skubber mig i retning af, hvordan jeg skal gribe det an. Måske man kan booke sådan en for et par timer til en runde i haven og gode råd. Ved I mon det?

Vi fik plantet gulerødder og salat. Blev overraskede over at rucola’en kommer igen i år. Jeg troede kun sådan nogle planter varede et enkelt år. Vi købte brætspil på vej derud og nåede at spille lidt og ellers blev trampolinen også indviet. Jeg glæder mig til at hele familien skærer ned på skærmtid i de kommende måneder. Det var fantastisk at opleve, hvordan vi i dag var sammen på en helt anden måde. Vi rundede lige en ny indisk take away restaurant her på Islands Brygge på vej hjem fra kolonihaven. Det var simpelthen så lækkert og skal have alle mine anbefalinger med på vejen. Stedet hedder Rasoi og ligger på hjørnet af Leifsgade og Gunløgsgade. Jeg fik en fantastisk (og stærk) Dahl og resten af familien fik Butter Chicken, og vi var alle helt solgt. Der havde ellers været en del brok på forhånd over, at vi ikke skulle have pizza, men situationen endte alstå med, at børnene har bestilt mad derfra næste gang, de har fødselsdag. De har aldrig rost takeaway så meget som i dag. Mango lassi’en var også lækker, og det gav helt klart et kæmpe plus på kontoen hos børnene, som aldrig havde smagt det før!

God weekend,

Signe

itu kandidat

blomster speciale

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *