mal dit vintagemøbel
Bolig,  Kolonihave

Kolonihave : soveværelset tager form

chatol kolonihave

Så blev chatollet, som jeg skrev om her endelig færdigmalet. Det er simpelthen blevet så fint, og jeg glæder mig over, at jeg nu har endnu mere opbevaringsplads i kolonihaven. Vi var i tvivl, om det skulle stå i stuen eller på soveværelset, men jeg synes egentlig det passer fint ind her. Malingen var nogle rester, som havde klaret sig fint trods frostgrader henover vinteren, så det har kun kostet os arbejdskraft. Synes I ikke det er fint?

Nu mangler jeg at få sat lamper op, lidt pynt på væggene og et nyt vindue, så vi kan lufte ud. Og så begynder hyggen at komme ind i det ellers tomme rum.

a18b1699-eec9-485c-8b78-1645a9ce5d80 ae0774d9-3d4b-4aab-b427-33226e8e12ae

Og ja, der er simpelthen forskellige brædder på væggene, da vi ikke kunne skaffe de oprindelige vægbrædder igen. Og da materialet var i fin stand, ville jeg ikke rive dem ned. Det er trods alt en kolonihave, og lidt skævheder hist og her har sin charme, ik’?

Gulvtæppet, som man lige kan ane, er fra H&M Home, puder og sengetæppe fra IKEA.

For sjov skyld skal I lige se, hvordan skabet så ud pre maling.

skab foer maling

4 kommentarer

 • Dorte

  Aj hvor er det blevet fint Signe. Og hvor er I heldige med sådan en kolonihave, det må bare være perfekt at køre ud til på de gode sommerdage altså 😘

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Tusind tak Dorte! Jeg er også så glad for det. Man kan være heldig nogle gange 😉

   Kh Signe

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Ja det kunne så! Jeg skal virkelig have fundet de gamle billeder frem, for hold nu op, det var brunt i brunt, da vi overtog det. Der er virkelig sket noget 🙂

   Kh Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.