Mor-livet

En af de tætpakkede weekender

sidecar cocktails

Da jeg fredag ved 16.30-tiden knappede min Hövding-hjelm i den fjerneste del af Borups Allé, var både krop og sind ualmindeligt klar til en cocktail og godt selskab. Heldigivs blev jeg passet op af min navnesøster udenfor min arbejdsplads. Hende havde jeg efterhånden ikke set i månedsvis. Sammen cyklede vi ind mod Nørrebro for at finde et passende sted, vi kunne slå os ned. Målet var Rantzausgade, hvor jeg hang en del ud i mine yngre dage, og når jeg hver dag cykler igennem gaden til arbejde, ser jeg mange fine steder, jeg gerne vil besøge.

Da vi nåede Rantzausgade skimtede vi ret hurtigt et sted på en sidegade, der synede hyggeligt. Stedet hedder Sidecar, og hold op hvor er det et fint sted. Vi var heldige, at der var et bord til os, så vi slog os ned og fik meget hurtigt bestilt en cocktail. Den skuffede desværre lidt, men det vejede resten af aftenen op for.

Vi fik et lille menukort, hvor vi kunne krydse en masse retter af. Maden var asiatisk og smagte helt fantastisk. Der var fire forskellige retter, som var helt vegetariske og altså rig mulighed for, at jeg også kunne blive mæt. Den allerklart bedste ret var zucchini-salaten, som smagte himmelsk! De havde også lækre øl, og deres islandske IPA på fad kan anbefales. Betjeningen var meget venlig, og vi skal helt sikker derind til et morgenmøde en dag. De åbner nemlig allerede kl. 8 om morgenen. Signe og jeg fik sludret, og var måske en anelse snaldrede, da vi gik derfra.

sidecar asiatisk nørrebro

sidecar nørrebro sidecar restuarant nørrebro sidecar nørrebro

Næste dag stod jeg tidligt op og kørte på Fisketorvet med de to største for at få fyldt op i børnenes garderober. Formålet var at finde basisting, men Vega endte med at spendere sine egne sparepenge på en gigantisk dynejakke i sølv.

Vi skyndte os hjem, så jeg kunne nå at bage en kage inden dagens fællesarrangement for klassen, som skulle foregå på den lokale legeplads. Regnen silede ned, men det var nu ret hyggeligt at drikke kaffe og spise kage med de andre børn og forældre, godt pakket ind i regntøj. Festen fortsatte for os forældre om aftenen, og jeg endte med at komme alt for sent hjem, hvilket har kunnet mærkes i dag, hvor jeg oveni hatten også er blevet feberramt.

Vi sluttede søndagen af med en fantastisk nyhed. Vega har stået på venteliste til den lokale rideklub i flere år, og har nu endelig fået en plads og skal starte i den kommende uge. Jeg tror ikke jeg har set hende juble så meget før. Hun gik til ridning på Christiania for et par år siden, men der var hun så træt, at hun faldt i søvn på hestene næsten hver gang, så vi måtte stoppe.

Jeg håber de ekstra år betyder, at hun kan holde sig vågen i undervisningen, og så hjælper det at det kun ligger fem minutter på gåben fra vores lejlighed 😉 Interessen er i hvert fald ikke blevet mindre. Især ikke efter en uges koloni i sommers med hesteridning hver dag.

Tænk lige, hvor heldige vi er at bo i København, og så alligevel kunne gå til ridning på den anden side af vejen. Islands Brygge er altså en ret fantastisk bydel på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.