Familieliv

En uge med stilhed

sofie lunøe øreringe
Folke fangede mig på fælleden i regnvejr, mens vi ventede på, at Vegas ridetime skulle slutte. De fine øreringe er udlånt af min bekendte, Sofie Lunøe, så jeg kan teste, om de også bliver misfarvet, ligesom mine andre øreringe. Det gør de heldigvis ikke, så nu ved jeg, hvad der skal på ønskesedlen til jul.

Hjernerystelse?

Måske har I bemærket, at der har været ualmindeligt stille på bloggen den sidste tid. Efter jeg slog hovedet for et par weekender siden blev jeg ramt af hovedpine. Jeg var meget nervøs for, at det var en hjernerystelse, så jeg holdt nogle dage fuldstændig skærmfri, og så startede jeg stille op roligt op på arbejde igen. Men de første dage, var skærm også helt udelukket, når jeg så fik fri.

Pyyh det der med at undvære min computer – det er svært!

Der gik en uge, og så forsvandt hovedpinen mere eller mindre, hvilket var heldigt fordi sidste weekend var fyldt op med gode planer. Lørdag stod på familiefejring af ældstebarnet, hvor vi startede med at fejre Jul på Bryggen.

jul på bryggen
Der blev ristet skumfiduser ved Egils Deli til Jul på Bryggen. Børnene har finde huer på, som de har modtaget i gave fra Racing Kids (reklame)

familiefødselsdag

Søndag stod på en tur i Folketeatret for at se Peter Pan med svigerfamilien. Det kan anbefales og børnene var opslugt fra start til slut! Vi nåede også at få nydt julelysene i byen, og F spenderede 300 kr. af sine egne lommepenge på at købe en julekalender i Magasins Mad & Vin, hvor han stolt fik den i hånden i en fin pose af den søde ekspedient. Han er ovenud lykkelig for den og nyder hver dag sine lakridser fra Johan Bülow 😀

peter pan i folketeatret 5f5eec36-02ac-4704-92a6-113a6d8828fa cd3263ca-4ab8-4a50-95ee-19d4a7545b76 5dda85a9-2edc-418f-9087-8c9e76026d86 9ced7f78-0497-4841-8b7c-a20867228082 peter pan i folketeatret

Vi hyggede os også med at forme selvtørrende ler, som V havde fået i adventsgave. Jeg troede egentlig det var hvidt som uden på pakken. Men det er altså brunt. Har nogle af jer mon arbejdet med det før? Maler I det? Den brune farve er lidt kedelig, synes jeg.

bf907eab-2630-4f65-bf2c-b0a7b8c4c90a 2a33427a-c553-43e5-acde-bbaa1a41eb8f

Fødselsdag og nye venner

I går havde han så endelig rigtigt fødselsdag, og han ønskede sig allermest at spise på Burger King. Så det gjorde vi. Børnene endte med at få nye venner i legerummet, og da vi skulle ud til bilen løb de over til de andre børn på parkeringspladsen og krammede farvel. Her var F så heldig at få den ene piges telefonnummer på hånden. Den afslutning på dagen toppede helt klart hans 10 års fødselsdag.

Farvel til kattene

Det er også blevet tid til at sige farvel til vores søde hittekillinger, som vi har plejet de sidste mange uger. To af dem har heldigvis fået et hjem, og de bliver hentet i dag. De to andre er kommet på Inges Kattehjem, hvor de forhåbentligt snart får (måske allerede har fået) nye hjem. Det stak i hjertet, at de skulle afleveres der.

Det har været hyggeligt at have dem, men det har også været et stort arbejde, og jeg glæder mig til at komme tilbage til almindelig hverdag igen med bare to katte og et lidt renere hjem 😉

hittekillinger

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.