køkken opfriskning
Bolig

Nyt liv til vores køkken

Sponsoreret af Moodings

forny dit køkkenDa vi for fem år siden flyttede ind i vores lejlighed var køkkenet i meget dårlig stand. Det var dårligt indrettet, og der var alt for lidt skabsplads til os. Samtidig havde vi ikke de store midler at gøre godt med. Vi måtte kun låne nok  i banken til at købe lejligheden, så forbedringer skulle vi spare op til.

Vi fik hurtigt sparet lidt op, så vi kunne lave nyt køkken. Stadig var alt på budget, så Thomas satte selv metrofliser op og malede bordpladen, og jeg fandt nogle flotte lædergreb. Faktisk holder det sig ret godt up to date, og jeg har set flere køkkener på det sidste, som følger samme stil. Den er nok ret klassisk.

Alligevel trænger køkkenet efter fem år til en lille update. I virkeligheden drømmer jeg om at kunne udnytte det lille rum meget mere optimalt, men det er en større udskrivning, som ligger flere år ude i fremtiden.


Husk, at I stadig kan deltage i konkurrencen om et gavekort på hele 3.000 kr. til Moodings nederst i dette indlæg. Du kan også finde inspiration til fine julegaver for under 500 kr. Alt sammen LIGE HER.


porcelænsvaskHeldigvis er det forholdsvist nemt at tilføre køkkenet nyt liv ved hjælp af få midler. Jeg har været forbi Moodings.com for at finde nyt til rummet. Nogle lækre produkter, som gør sig utroligt godt til de hvide metrofliser og den store porcelænsvask, er de brune flasker fra Meraki, som både fås i sæbe og opvaskemiddel. En rustik skuresvamp ved siden af fuldender billedet af det lidt rustikke.

meraki opvaskemiddel

Jeg har også investeret i en smuk frugtskål fra Muubs som i det lækre, matte sorte lava passer perfekt til køkkenet. Vores frugt ender altid med at ligge i de poser, vi købte det i. Men det er nu mere indbydende, når det ligger i en flot skål.

frugtskål af lava sten

Det er også slut med køkkenruller, der flyder på køkkenbordet. Den ultrafine køkkenrulleholder fra ByWirth har stået på min ønskeseddel til flere fødselsdage og jul. Nu har jeg købt den selv 😉 I kan se den på øverste billede og herunder, hvor flot detaljen er med læderstroppen.

262a97ce-08cb-46da-97c5-7ed0db291ce3

Vi mangler altid knager til håndklæder, viskestykker og forklæder, og med den fine So-Hooked knagerække bliver det meget nemmere at holde styr på det hele. Disse smukke, strikkede håndklæder fra Humdakin i den skønneste efterårsgule farve, måtte også gerne komme op at hænge.

knagerække med s-kroge

Jeg drømmer desuden om et smukt tæppe til at bryde vores sortmalede gulv og til at tilføre rummet mere farve. Derudover ville denne lampe fuldende rummet. Den er virkelig flot!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.