Ferie finally

Lykken er … #1

siameser british shorthair blanding

… at have fået jordens dejligste killing, der er så kælen, at jeg aldrig har oplevet noget tilsvarende, og som har vundet vores alles hjerter. Som I måske husker, måtte vi gå af med en af vores katte, da de begyndte at slås, efter vi havde hittekillingerne boende. Det var trist, at det gik så galt, da de to altid havde nydt hinandens selskab.

Vi vidste ikke, om vi skulle have en ny kat, men i vinterferien fandt vi gennem Lisbeth (som har købt søsteren) den fineste killing. Vi tog ud og så på ham og købte ham med hjem. Det var med en vis usikkerhed på, om vores kat Pixie ville tage imod ham. Men heldigvis gik der kun to dage, og så var de venner. Vores nye familiemedlem hedder Georg. Han er en blanding af en siameser og en british shorthair bluepoint, og har det perfekte temperament til at være indekat og ikke mindst familiekat. Han er yderst selskabelig og har det allerbedst, hvis han må ligge i arm hos en af os. Første dyrlægebesøg er overstået, og han er heldigvis sund og rask!

siameser, british shorthair og burmeser

Pixie og Georg

lykken er kanelsneglekage

… at holde tre-års fødselsdag for familiens yngste og blive ramt af taknemmelighed midt i bagning af kanelsneglekage til formiddagens fødselsdagsbrunch. Taknemmelighed over en dejlig mand, tre søde børn og et hjem, som godt nok er slidt, men som ligger på vores elskede Islands Brygge og kan rumme os alle. Det er den bedste base, jeg kunne ønske mig.

Jeg har før skrevet om, at det har været hårdt at få barn nummer tre. Hårdere end jeg havde regnet med. Men i løbet af det sidste halve år er det blevet lettere. Vilfred er gået fra at være en ustyrlig (men sød) gavtyv til at være en sød og omsorgsfuld dreng, som lytter til det, vi siger og forstår de grænser, vi så længe har forsøgt at sætte. Han går stadig i vuggestue, indtil der kommer plads i børnehaven. Og eftersom han stadig sover lur tre-fire timer hver dag, er det nok meget godt med et par måneder ekstra i de rammer, inden det bliver tid til udflytterbørnehave.

Vilfred du er sjov, elsker at danse og spille fodbold, og så knuselsker du dine søskende. Søde og dejlige Vilfred, du kom til verden med armene i vejret, og den tilgang til livet har du holdt fast i. Tillykke med de tre år, mit lille fantastiske menneske.


Husk at du kan følge med på Instagram, hvor der er små glimt fra vores hverdag. Følg med HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie finally