ka'nalu strandcafe ishøj
Familieliv,  Tips

Anbefaling af børnevenlig strand og strandcafé

Vestegnens nye perle – ka’ nalu strandcafe

I går fandt vi en ny perle herude på vestegnen, hvor vores kolonihave ligger. Normalt kører vi til Vallensbæk strand, som er rigtig god, men i dag ville vi besøge Ishøj Havn. Der er nemlig en vandlegeplads, som vi havde hørt godt om. De store blev dog svært skuffede, da de så den lille vandlegeplads (og Vilfred sov).

Derfor fandt jeg telefonen frem og googlede mig ret hurtigt frem til, at der på den anden side af vejen, lige ved Arken og stranden, ligger en hyggelig strandcafe med økologiske råvarer, lækker is OG god kaffe.

Så få minutter senere ankom vi til ka’ nalu strandcafe, som ligger lige ud til stranden og en helt fantastisk naturlegeplads. Der er masser af siddepladser udendørs, så vi slog os ned – stadig med en sovende Vilfred. Jeg nyder det, så længe det varer.

ka'nalu strandcafe ishøj

Børnene fik store lækre vaffelis med Hansen Is. Vi voksne fik kaffe, d. Der var både havremælk og mandelmælk at vælge mellem udover helt almindelig mælk, altså 😉

De laver også brunch og lidt mad, så vi må tilbage en dag og prøve nogle flere ting af.

Yoga- og paddleboard events på strandcafeen

Efter at have tjekket ka’ nalus facebookside ud, kan jeg se, at de tilbyder både yoga-events (nogle endda gratis) og paddleboard tours. En paddle board tour i en gruppe koster 200 kr. for to timer. En ret fin pris, og det vil jeg vil gerne prøve en dag. De laver tilmed SUP Yoga-timer (altså yoga på paddleboards).

Man kan også leje et paddleboard og tage ud på egen hånd.

ka'nalu strandcafe ishøj
ka'nalu strandcafe ishøj
ka'nalu strandcafe ishøj

Ser det ikke hyggeligt ud indenfor? Jeg kunne desværre ikke tage et close-up billede udendørs, da der var fyldt op med mennesker, som nok ikke har lyst til at figurere her på bloggen 😉

Men jeg fik billeder af lidt af legepladsen her:

Ishøj strand er super børnevenlig

ka'nalu strandcafe ishøj

Efter vi havde spist is, gik vi ned på stranden og fik en aftendukkert og øvede svømmetag. Stranden på det her stykke er god og børnevenlig. Man skal et godt stykke ud, før det bliver dybt, og sandbunden var så lækker og uden tang. Og så er der bare noget med havet. Det gør mig så godt, og får min hjerterytme helt i bund. Er der andre end mig, der har det sådan?

Der er livreddertårn dernede, hvilket også er betryggende (jeg holder dog altid et skarpt øje). Jeg kan anbefale jer en tur forbi i løbet af sommeren. Det er fedt med oplevelser, som ikke koster en bondegård, ikke? Adressen til ka’ nalu og ishøj strandpark er forresten Skovvej 52 i Ishøj, og hvis du ikke har bil, kan du tage s-toget til Ishøj og så bus 128 direkte til Arken. Det tager ca. en halv time fra Nørreport Station.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.