ridelejr for børn
Familieliv,  Hesteliv

Ridelejr for børn – sommerferieplaner

Endelig ferie

knast bluse

I går kunne vi endelig give hinanden en feriekrammer, da vi kom hjem fra job, børnehave og frit. Åh det var tiltrængt. Især i den seneste uge har det været så svært at få drengene op af sengen om morgenen – Vega er dog som regel oppe før os. Jeg tror de ser allermest frem til at kunne sove længe og have god tid om morgenen her i vores ferie.

Første stop – Ridelejr

ridelejr for børn

Allerede i dag skal Vega på ridelejr. I hendes aldersgruppe er det kun a to dage, og de sover hjemme. Men det handler om, at de skal lære en masse om, hvordan man passer en hest og hvad det indebærer af staldarbejde osv. i stedet for kun lige at komme til den ugentlige ridetime. Med andre ord bliver det hårdt arbejde, men helt sikkert super hyggeligt, og måske får hun nogle nye venner fra de andre ridehold.

Jeg har været lidt betænkelig ved at sende hende afsted, fordi vi selv skal rejse mandag. Sortseer, som jeg (en gang imellem) er, så er jeg bekymret for, om hun falder af en hest og brækker noget, så vi ikke kan nå afsted 😉

Eller hvad der er værre, men det taler jeg ikke højt om. Hun glæder sig, og det bliver helt sikkert en rigtig god oplevelse.

Jeg bruger weekenden hjemme med vores to drenge og sikrer mig, at alt er klar til ferien, mens Thomas tager ud og får styr på kolonihaven. Der skal i vores kolonihaveforening luges ukrudt og klippes hæk inden d. 15. juli, og så får planterne også lige en kæmpe omgang vand, så de kan klare sig, til vi er hjemme igen.

Vores bil brød i øvrigt sammen forleden (hvorfor sker det hver gang vi har sommerferie!!) så vi går en ferie i møde uden bil. S.u.k……

Sicilien

I næste uge drager vi mod Sicilien. Lejligheden og kattene har vi heldigvis fået noget familie til at passe på, imens vi er væk. Ret perfekt og trygt at rejse fra. Jeg har skrevet om, hvor vi skal bo på Sicilien her, så måske kan det inspirere til din næste ferie 😉

Jeg er så spændt på at opleve Ragusa, den by vi skal bo i, og så er jeg spændt på, om vores planer om at klare ferien uden bil, men i stedet bruge offentlig transport, kommer til at gå godt. Har I erfaringer med det?

Når vi er hjemme igen fra Sicilien tager vi en dag ad gange. Hvis vi har bil igen, så tager vi nok til Fyn et par dage, men ellers skal vi selvfølgelig være i kolonihaven og nyde livet. Når vores ferie slutter, tager Vega en uge på koloni med en masse andre børn fra de københavnske skoler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.