tegning med copic markers
Børn

Tegning for børn med Copic Sketch Markers

I et af mine tidligere indlæg skrev jeg om, hvordan man kan tegne digitalt med en pen tablet. Jeg lovede også at følge op på det med et indlæg om almindelig tegning med Copic Markers. Hvis jeres børn kan lide at tegne og farvelægge egne tegninger på papir og gerne vil have et mere professionelt look, så kan de komme langt med Copic Markers.

Hvad er Copic Markers

Copic Markers er alkoholbaserede tuscher, som er rigtig gode til især at farvelægge tegninger i flere nuancer uden, at du får de klassiske tusch-streger  eller skarpe overgange – med Copic Markers blender farverne mere sammen. Der findes forskellige slags Copics – farverne er de samme, men tuschens form er forskellige. Vi har valgt Copic Sketch Markers, som har en tynd pensel-spids i den ene ende og en tyk spids i den anden ende, som er god til at farvelægge større områder.

Copic Markers I samme farveskala

Tuscherne er dyre, men vi var heldige at komme forbi Viking-butikken i St. Kongensgade en dag, hvor der var udsalg på deres sæt af 12 stk. Jeg troede vi skulle have så mange forskellige farver som muligt, men vi blev rådet til at købe en paletten af tuscher i samme farveskala – og F valgte en pakke i blålige toner. Og så én rød, så der kunne laves lidt effekt med den. Men grunden til at det er smart at vælge tuscher i samme farveskala er, at du så kan lave den blandende effekt med glidende overgange, når du farvelægger, som man fx kan se på nedenstående tegninger. Begge er tegnet med han første investering 😉 Det er en pakke med 12 i kølige gråtoner, og så selvfølgelig den røde.

tegning med copic markers

Pakken med de 12 var et godt startsæt, og nu kan han ønske sig nye tuscher til jul og fødselsdag, hvilket er ret skønt. For som 12 årig begynder det at være lidt svært at finde på ønsker i de mindre prisklasser. Andre, der kender det?

Genopfyldning af Copic Markers

Når først du har købt en farve, kan du få den fyldt op, hvis den løber tør. Vores har indtil videre holdt et år og er på ingen måder tørre endnu.

Hvis I skal bruge inspiration til at komme i gang, så var det Jazza, som inspirerede vores ældste til at komme i gang. Han har en youtube-kanal, som I kan følge med på her.

tegning med copic markers

3 kommentarer

  • Ditto

    Sed facilisis nibh eu lobortis consequat. Mauris et velit molestie, auctor eros suscipit, tempor vela neque, hendrerit vel pulvinar ut, ornare nec sapien. Suspendisse bibendum id molestie felis eget. Lorem ipsum dolor sit amet, est te posidonium omittantur, eu eum noster alienum graecis vix.

  • Stefan

    Mauris eu pellentesque ante. Curabitur leo nisi, porttitor at feugiat in, pulvinar et turpis naecenas liquam est quamullamcorper tincidunt leo, lobortis eleifen duis condimentum feugiat odio.

  • Jane

    Sed facilisis nibh eu lobortis consequat. Mauris et velit molestie, auctor eros suscipit, tempor vela neque, hendrerit vel pulvinar ut, ornare nec sapien. Suspendisse bibendum id molestie felis eget. Lorem ipsum dolor sit amet, est te posidonium omittantur, eu eum noster alienum graecis coma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.