Tegning for børn med Copic Sketch Markers

Retur til huset på Bornholm

sommerhus på bornholm

Vores andet hjem

Den sidste lille måneds tid har vi boet på Bornholm i vores hus derovre. Da Danmark lukkede ned og vi skulle sidde fem mand herhjemme i en lejlighed begyndte det at gå op for os, at det var enormt svært at få til at fungere. Vi skulle arbejde hjemmefra, mens to af børnene skulle hjælpes med hvert deres klassetrins undervisning og den 5-årige skulle også gerne aktiveres med noget fornuftigt. Ja, I kender det nok allesammen. Det er ikke nemt.

Og når man samtidig skal være i en lejlighed på fjerde sal, og tage hensyn til underboen, som synes at børn larmer, så var det en ekstra stressfaktor. Så jeg spurgte ret hurtigt min chef, om jeg måtte arbejde hjemmefra i huset på Bornholm. Det var der heldigvis ikke noget problem i så længe der var internetforbindelse. Det ville jo også give mere ro til at arbejde, når vi nu kunne være i et hus på to etager med have. Så vi pakkede hurtigt sammen og drønede afsted. Det har været så dejligt at kunne isolere sig i huset i stedet for.

Tilbage til en slags hverdag

Nu er vi dog tilbage i lejligheden, og det første af børnene starter i skole på torsdag, den næste på fredag. Vores yngste ved vi endnu ikke, hvornår skal starte. Har I fået afklaring med alle jeres børn?

sommerhus bornholm

Glimt fra huset på Bornholm

Her er nogle glimt af vores hus, som løbende bliver finere. Vi har ikke gjort det store ved det, men har dog fået nogle malere til at male lofterne hvide og fået skiftet vinduer på 1. salen og i bryggerset. Det ville have taget os en evighed, men de sprøjtemalede lofterne, og afdækningen tog klart længere tid end selve malerprocessen, som de klarede lynhurtigt. Vi fik Byg-Grønt til at løse opgaven, og har været ovenud tilfredse.

Ellers har vi indtil videre beholdt de fleste af møblerne, som allerede stod i huset ved overtagelse. I stedet for at købe en masse nyt, så vil vi løbende skifte ud, når vi finder nogle pæne genbrugsmøbler og blande det med få nye ting. Indtil videre har vi fundet en smuk gammel kommode og et karlekammerskab, som har fået en fin make-over.

sommerhus bornholm

Ovenstående er et billede fra stuen på 1. sal. Her står det første, køb jeg gjorde mig, da vi skrev under på købsaftalen. Nemlig min daybed fra JYSK, som altså ikke er second hand. Det lille brune bord er et genbrugsfund fra Bornholm, og urtepotteskjuleren og fiske-vasen er fra et bornholms brand, nemlig Madam Stoltz. Den lyserøde plaid er syet er genbrugs sarier fra Indien.

sommerhus bornholm

Det her er vores entre. Da vi overtog huset, var der gulvtæppe på både gulv og trappe. Vi har nu malet gulvet med epoxy og fået gulvtæppet af trappen. Den trænger dog stadig til en behandling af trinene. Kommoden er et genbrugsfund og spejlet er fra Søstrene Grene.

sommerhus på bornholm

Havestuen bruger vi til spisestue. Her har vi taget møbler med fra kolonihavehuset. Bord og stole er genbrugsfund. Stolene var lakeret med grøn gennemsigtig lak, men vi har malet dem mørkeblå.

sommerhus på bornholm

Her er vores bryggers. Det eneste, jeg har ændret her, er forhænget. Jeg har selv syet det i det stribede stof fra Stoff & Stil. Det fungerer meget bedre end det gamle, og giver lidt stemningen af et bondehus.

sommerhus på bornholm

I huset tilhørende lade har den tidligere ejer ladet træningsudstyr stå. Jeg havde store ambitioner om at få det brugt, mens vi var der, men jeg må indrømme, at det kun var børnene der lod sig underholde deroppe 🙂

sommerhus på bornholm

Vi havde kattene med derover, og i starten fik de lov at komme ud med sele på. Lidt efter lidt fik de lov at gå løs, og det har fungeret så fint. Jeg havde frygtet deres reaktion, når vi kom tilbage til lejligheden, men det har de taget pænt.

sommerhus på bornholm sommerhus på bornholm sommerhus på bornholm sommerhus på bornholm sommerhus på bornholm


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tegning for børn med Copic Sketch Markers